Weidepoorten van metaal


Weidepoorten zorgen voor veiligheid

Poda heeft meer dan 40 jaar ervaring met het veilig omheinen van dieren, zo ook met weidepoorten. Omheiningen die de dieren daar houden waar ze moeten zijn. Een belangrijk onderdeel van een zekere en veilige omheining zijn sterke en gebruiksvriendelijke poorten. Ze bieden zekerheid en de kans op verwondingen is nihil. Om deze reden behoren de weidepoorten van metaal van Poda tot de meest verkochte en meest gerenommeerde weidehekken op de markt. De weidepoorten van Poda hebben geen scherpe randen, en dankzij de robuuste constructie zijn er in het geheel geen schoorbalken nodig waarin dieren beklemd kunnen raken of waar ze zich aan kunnen verwonden.

 


Kwaliteit weidepoorten

Op de lange termijn is kwaliteit voordeliger. Daarom vervaardigen wij onze weidepoorten uit thermisch verzinkte profielen van massief ijzer, waarbij het volledige hek voor het verlaten van de fabriek in een zinkbad van puur, vloeibaar zink wordt gedoopt. Bij thermisch verzinken wordt zowel op de binnenkant als de buitenkant van alle hekprofielen een dikke zinklaag gegenereerd. Omdat zink als 'actief' wordt omschreven, verleent het onze weidehekken een doeltreffende en langdurige bescherming tegen roest, vaak 20 jaar of langer.

Bent u toch op zoek naar houten hekwerk? Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor fraaie houten poorten.

 


Praktisch, robuust en veilig

Een belangrijk onderdeel van een goed landhek van staal zijn robuuste en gebruiksvriendelijke hekken die ook veilig zijn, zodat dieren niet gewond kunnen raken. Metalen weidepoorten van Poda bijvoorbeeld, die tot de bestverkochte en meest gewaardeerde poorten op de markt behoren. De metalen landhekken van Poda hebben geen scherpe randen en schuine stangen, waardoor het risico op verwonding van de dieren tot een minimum beperkt blijft.

 

Bent u benieuwd naar andere opties? Bekijk dan ons complete aanbod aan poorten en veeroosters.

Solide en duurzame con structie

De stalen landhekken van Poda zijn uitgevoerd in solide profielen en zijn thermisch verzinkt: de in elkaar gelaste poort wordt in zijn geheel ondergedompeld in vloeibare zink voordat hij de fabriek verlaat. Thermische verzinking resulteert in een dikke laag zink op zowel de binnenkant als de buitenkant van alle profielen van het hek. Omdat zink ‘actief’ is, geeft het onze metalen landhekken een zeer effectieve en langdurige bescherming tegen roest; in de regel 20 jaar of meer.

 

De stalen poorten worden geleverd Met hang- en sluitwerk waaronder stevige verstelbare 20 mm scharnieren en klemmen. De gaten voor de scharnieren zijn versterkt en voorbewerkt. Eenvoudig te monteren dus.

Technische specificaties

Alle poorten zijn 114 cm hoog
 

 


 

 

Download produktblad