Zelfstandig ondernemer met Poda

Poda Omheiningen: Marktleider in Skandinavië - succesvol in Holland!

40 jaar geleden begon Poda's succes story in Denemarken. Poda is vandaag de dag marktleider in Scandinavië als het het gaat om afrasteringen en hekwerken. Dit succes zou zonder de compromisloze combinatie van kwaliteit en ondernemersgeest niet mogelijk zijn geweest.

Naast eigen ondernemingen vertrouwt Poda op de professionals op het gebied van paardensport en landbouw. Hen wordt partnerschap geboden naast eenvoudige toegang tot de markt en bovenal effectieve marketing. De besten onder hen zijn goed voor een jaaromzet van € 1.000.000.

Poda heeft in 2008 zijn eerste bedrijf in Ibbenbüren Duitsland geopend. Opgericht als pilot bedrijf bouwt het voort op het succes van de Scandinavische onderneming. In oktober 2010 wordt het eerste Poda partnerbedrijf in Bad Oeynhausen geopend. In 2011 start nog een bedrijf in Zuid Duitsland.

Poda biedt zijn partners vooral:

(1) Gemakkelijke toegang tot de markt: Poda biedt actieve verkoopondersteuning. Getrainde verkoopteams ondersteunen de franchise-partner bij de ontwikkeling van de regionale markt van afrasteringen en hekwerken.

(2) Verankering met de markt: Poda-partners bieden hun klanten een solide kwaliteit en professionele montage van afrasteringen, hekwerken en poorten. Met als resultaat tevreden klanten en positieve mond op mond reclame. Ze bouwen samen, in combinatie met marketing activiteiten, aan het merk Poda afrasteringen en hekwerken.

(3) Eenvoudige expansie: Poda maakt het zijn partners mogelijk om continue te groeien. In samenwerking met het Poda verkoopteam bereikt de lokale ondernemer steeds meer klanten. Ook bouwt hij zijn markt verder uit door marketingactiviteiten.

Maak deel uit van het volgende succesverhaal in Holland!

Poda richt zich consequent op ondernemers met een link naar de paardenhouderij en landbouw. Net als in Denemarken geeft Poda ook bestaande ondernemingen professionele partnerschip licenties. Het doel van de samenwerking is om de interessante groeivooruitzichten voor beide partijen te benutten en gebruik te maken van bestaande netwerken.