Omheining voor zonnepaneelvelden

Poda is uw professionele omheiningspartner 

Bij Poda Omheiningen krijgt u de juiste oplossing voor uw omheining die aan de eisen van uw project voldoet. 

 

Moet de omheining één met de natuur zijn, eventueel in combinatie met een natuurlijke omheining? Dan kunnen we bijvoorbeeld een omheining bestaande uit gaas op houten palen installeren. Wilt u extra beveiliging in de vorm van een schrikdraad, prikkeldraad of een alarm naar wens? Komen er grazende dieren in het park te staan? Dan hebben wij de ervaring en de oplossingen voor uw gaashekwerk of elektrische afrastering. Poda Omheiningen kan bovendien uw drinkwatervoorziening verzorgen.

 

Omheining voor zonnepaneelparken - brochure >>

 

Bescherm uw dieren met veilige en duurzame omheiningen.


U bespaart uzelf veel moeite 

Met Poda als partner heeft u voor het installeren van uw omheiningen slechts één leverancier nodig.  Als totaalleverancier kunnen wij complete oplossingen voor alle soorten omheiningen leveren. U kunt bij ons voor zowel advies, materiaal, montage als service terecht. 

 

Met onze speciale machines voeren wij de zware montagewerkzaamheden efficiënt en snel uit. Een professionele montage geeft u de garantie dat de omheining goed is geïnstalleerd en zonder problemen jarenlang functioneel is.

Een speciale machine met een hydraulische rammer maakt een veilige en snelle installatie van de omheiningspalen mogelijk.


Gaas gemonteerd op de Poda Ecopaal - Lichtgewicht poorten met gaas - Traditionele omheiningen met machinaal gevlochten gaas.


Omheining - ook met financiële voordelen 

Poda heeft meer dan 45 jaar ervaring met het leveren van omheiningen van hoge kwaliteit. Dat betekent onder andere dat u alle voordelen van onze door en door geteste constructies en duurzame materialen krijgt. 

 

Het resultaat is een veiligere en beter functionerende omheining met een aanmerkelijk langere levensduur. Daarmee voorkomt u ergernissen en extra kosten voor materiaal en montage, doordat de omheining jarenlang geen reparatie of vervanging nodig heeft.  Dat noemen wij een financieel gunstige omheining!

 

Effectieve montage van gaasomheiningen met gaasmachine. Hier met onder druk geïmpregneerde Poda-afrasteringspalen (20 jaar garantie). 


Laat het installeren van uw omheiningen aan Poda Omheiningen over!

De Poda-partners staan met hun vakkundige team en uitgebreide machinepark garant voor vakkundige montage. Elke Poda-partner maakt deel uit van de Poda-groep, waardoor de enorme gemeenschappelijke ervaring en de ressources u ten goede komen - ook als het om heel grote opdrachten gaat.

 

Kort gezegd, samenwerken met Poda geeft u de garantie dat uw omheiningsproject slaagt - elke keer weer!