Omheiningen en afrasteringen voor roodwild


Omheiningen voor hertenfokkerijen

Voor het houden van wilde dieren gelden regels en wetten, die per regio kunnen verschillen. Bijvoorbeeld de hoogte van de afrastering, de afstand tussen en de doorsnee van de palen en de eigenschappen van het gaas. Poda heeft jarenlange ervaring op dit gebied en kan uit voorraad de omheining leveren die bij u past.

Professionele montage

Jarenlange ervaring en een groot netwerk met specialisten zorgen ervoor dat uw omheining op een professionele manier geplaatst wordt. Onze mensen worden meerdere keren per jaar getraind op de nieuwste ontwikkelingen in omheiningenland. Met professionele werktuigen en gereedschap zorgt uw lokale Poda partner voor een optimaal resultaat.

Omheiningen om herten te weren

Het aantal wilde herten neemt toe, waardoor eigenaars van bossen steeds vaker te maken krijgen met knaag- en veegschade aan struiken en bomen. Deze schade zorgt ervoor dat de groei van planten achterblijft. Dit gaat uiteraard gepaard gaat met hoge extra kosten en waardeverlies. Daarom is een Poda omheining om herten buiten te houden absoluut een goede investering.

Bescherming van bouwland

Rood wild beweegt zich snel en kan grote afstanden afleggen. Het toenemend aantal dieren brengt ook steeds meer schade toe aan bouwland. Dit gaat gepaard met hoge kosten en waardeverliezen. Om deze uitdagingen het hoofd te bieden, heeft Poda een speciale 4-draadsafrastering ontwikkeld die roodwild op een effectieve en betaalbare manier op afstand houdt.