Hondenbehuizingen met vrije uitloop

Veiligheid in het dagelijks gebruik.

De omheiningen voor honden van Poda bieden veiligheid in het dagelijks gebruik. Reden waarom Poda als voorkeursleverancier bekend staat bij fokkers en particuliere hondenbezitters. De duurzame kwaliteit met daarbij de veiligheid voor honden ligt hieraan ten grondslag.

Wanneer een hond tegen de omheining aanspringt, er overheen wil springen of probeert er onderdoor te kruipen, kunnen gevaarlijke situaties ontstaan voor de hond als ook voor derden. Daarom is het belangrijk dat de omheining de juiste hoogte heeft, geen scherpe randen heeft en geen plaatsen heeft waarin een hondenpoot kan blijven haken.

Montage van omheiningen sinds 1975

Met meer dan 40 jaar advies, planning en bouw van omheiningen heeft Poda een rijke ervaring en daardoor veel kennis vergaard van hondenomheiningen en hondenkennels. Met een hondenkennel van Poda heeft u een veilige oplossing waarvan u vele jaren plezier kunt hebben.

Onze regionale Poda partners bieden deskundig advies en professionele montage van omheiningen. Daarnaast beschikken ze over professionele gereedschappen en specifieke machines om kwalitatief hoogwaardige omheiningen te plaatsen.