Hondenhok luxe, geïsoleerd voor een aangenaam verblijf


Uniek, geïsoleerd hondenhok voor het hele jaar

Veel mensen geven de voorkeur aan een klassiek hondenhok van hout. Voor een groep professionele gebruikers heeft Poda deze serie kwaliteitshondenhokken ontwikkeld.

Het hondenhok luxe is ontwikkeld voor gebruik het hele jaar door. Het is het enige hondenhok op de markt dat aan alle zijden een isolatielaag van 50 mm heeft. Het heeft een inwendige windstopper en het dak kan worden geopend om het hok gemakkelijk schoon te kunnen maken. Als extra accessoire kan een kunststofdeur van 3 mm transparant zacht plastic worden gemonteerd.

De prijzen en afmetingen kunnen via de dichtstbijzijnde Poda partner opgevraagd worden.

 


Kwaliteit met lange levensduur

Het hondenhok luxe is vervaardigd van materiaal van goede kwaliteit met een lange levensduur. De deuropening en de hoeken zijn afgewerkt met zink en het dak is bekleed met stevig dakleer.

De hokken zijn leverbaar in drie formaten: Medium, Large en X-Large. Voor alle honden is er een oplossing; van de terriër tot en met de Duitse dog. Uw hond kan rechtop staan in deze royaal bemeten hokken.

Het hout van het luxe hondenhok is behandeld en het hok kan eenvoudig op locatie in elkaar worden gezet.

 


Het allerbeste hondenhok van Nederland. Geïsoleerd zodat er het hele jaar door gebruik van kan worden gemaakt!

Poda heeft dit hondenhok van hoge kwaliteit ontworpen en ontwikkeld. U kunt uw hond er echt het hele jaar door gebruik van laten maken. De materialen zijn zorgvuldig uitgekozen zodat zowel de duurzaamheid als veiligheid en daarmee het welzijn en de gezondheid van uw hond helemaal top zijn.De hokken hebben een royale grootte. Uw hond kan er volledig rechtop in staan.

 

Als de enige op de markt is het Luxueuze Hondenhok van Poda voorzien van 50 mm isolatie op alle vlakken - zowel zijden, bodem als dak. De unieke ingang houdt tocht tegen en als er een deur wordt gemonteerd (optioneel) ligt uw hond veilig, zelfs bij strenge vorst. Het dak kan zonder gereedschap worden opgetild zodat het hok gemakkelijk inwendig kan worden gereinigd. Zie ook de hondenrennen, hondenvoerbakken enz. van Poda.

 

Om het transport en de hantering te vergemakkelijken wordt het luxueuze hondenhok in losse delen geleverd. Binnen een paar minuten in elkaar te zetten – schroeven en gebruiksaanwijzing worden meegeleverd.

Technische specificaties

Zijden

Uitwendige bekleding van profielschroten. Het hok is uitwendig behandeld met een houtbeschermingsmiddel. Alle inwendige bekleding en de ingang zijn gemaakt van onbehandeld multiplex.

 

Isolatie

50 mm isolatie op alle vlakken, incl. het dak.

 

Dak

Waterbestendig multiplex, voorzien van sterke bitumen platen. Het dak is afneembaar zonder gebruik van gereedschap.

 

Hoeken en deuropening

Versterkt met verzinkte profielen.

 

Poten

6 stuks, eiken

 

Uitwendige afmeting, excl. dak (LxBxH):

M: 108 x 54 x 75 cm

L: 153 x 76 x 102 cm

XL: 185 x 96 x 110 cm

 

Dakafmeting (LxB):

M: 132 x 77cm

L: 175 x 94cm

XL: 210 x 118cm

 

Deuropening (BxH):

M: 25 x 35cm

L: 33 x 55cm

XL: 44 x 68cm
 

 


 

 

Download produktblad