Hondenren voor de vrije uitloop van uw honden


Hondenren van Poda ©

Een hondenren van Poda is geliefd bij kennels en hondenbezitters. Dankzij de veilige en duurzame kwaliteit bieden onze buitenrennen voor honden de meeste veiligheid.

Bij Poda gebruiken we Multinet® bij het bouwen van buitenrennen voor honden. De reden daarvoor zijn de unieke eigenschappen van het net, dat veiligheid voor de hond combineert met flexibiliteit en duurzaamheid. Met een buitenren van Poda bent u dus verzekerd van een veilige, mooie en effectieve oplossing waarvan u vele jaren plezier zult hebben. Buitenrennen van Multinet®: gewoon gezond verstand.

Wilt u meer weten over hondenhokken van Poda?

Hondenren met het sterkste net

Multinet® van Poda is het sterkste net voor de hondenren. Het net wordt gemaakt van gehard draad met een diameter van 2,5 mm, wat het net een onovertroffen sterkte en flexibiliteit geeft. De mazen zijn 5x10 cm groot en de draden zijn onderling verbonden met een bijzonder stevige knoop die niet kan breken. Een vaak voorkomend probleem met verbindingen in gelast net.

De draad is thermisch verzinkt met een dikke laag zink, waaraan aluminium is toegevoegd voor een aanzienlijk grotere slijtvastheid. Anders dan bij een draad met een plastic coating raakt de galvanisering van Multinet® niet beschadigd als de hond tegen het net springt of zijn poten er tegenaan zet.

Wilt u meer weten over Multinet®?


 

 


Download