Drie olifanten zijn te zien achter een stevig hek.
Omheiningen en afrasteringen voor dierentuinen

Omheiningen en afrasteringen voor dierentuinen

Unieke omheiningen voor dierentuinen

Omheiningen voor dierentuinen moeten voldoen aan de meest strenge eisen van dierenwelzijn en van veiligheid. Dit geldt zowel voor de dieren als voor de bezoekers. Hoogwaardige en robuuste materialen die op een veilige manier de druk van de dieren kan weerstaan. Tegelijkertijd moet de constructie ook zodanig zijn dat de dieren bij contact met de afrastering geen letsel oplopen. Een andere eis is dat het past in de omgeving. De bezoekers kunnen op een veilige manier de dieren bekijken. Goede en professionele omheiningen voor dierentuinen zijn daarom bijna altijd unieke projecten, op maat gemaakt, die ervaring en creativiteit vereisen. Met de Poda Fence Alarm bestaat de mogelijkheid om de rasters 24/7 te monitoren waarbij er onmiddellijk een alarm gegeven wordt als de spanning op de elektrische afrastering beneden een vooraf ingesteld niveau daalt. 

Poda heeft meerdere types afrasteringen voor wildafweer in beboste gebieden - bekijk ze hier allemaal

Uw professionele partner voor omheiningen

Poda heeft meer dan 40 jaar ervaring in omheiningen voor dieren. Onze regionale Poda-partners hebben het personeel en de ervaring om u te adviseren en de geschikte omheiningen te installeren, monteren en onderhouden. Onze monteurs beschikken over speciaal gereedschap en de benodigde machines en apparatuur voor het plaatsen van omheiningen. Het ontwerpen en plaatsen van omheiningen op maat is ons dagelijks werk. U kunt dus vertrouwen op het advies en de ondersteuning van Poda.

Uw lokale Poda Partner staat klaar om te helpen met alle aandachtspunten rondom uw afrasteringsproject. Lees hier meer

Neem contact op met uw lokale Poda Partner voor vrijblijvend advies, projectplanning, installatie etc. U vindt Poda op diverse locaties in het land. VIND HIER UW PODA-PARTNER

Laat Poda uw omheiningsprojecten verzorgen

Poda partners beschikken over gespecialiseerde machines en professioneel opgeleide vakmensen. De kracht van Poda is dat iedere Poda partner kan bogen op 45 jaar gemeenschappelijke ervaringen – voor kleine en grote projecten en voor eenvoudige en gecompliceerde projecten. Poda heeft voor alle uitdagingen een passend antwoord.

Kortom, samenwerken met uw lokale Poda partner is uw garantie op een succesvol afrasteringsproject - keer op keer!

Laat ons uw omheining plaatsen

Wij plaatsen al omheiningen sinds 1975. Daarom garanderen wij een efficiënte en professionele montage voor een optimaal gebruiksgemak.

Lees meer over montage

Een man installeert elektrische draden bovenop een hoog hek in een dierentuin. Een ijsbeer loopt veilig in zijn verblijf, dat zowel uit een elektrische omheining als uit een netomheining bestaat. Een man installeert elektrische draden bovenop een hoog hek in een zoo. Drie bizons staan achter een hoog hek in een dierentuin.

Lees onze catalogus 

Download onze catalogus vol met inspiratie en aanbevelingen van Poda voor uw nieuwe omheining.

Heeft u nog vragen? 

Uw plaatselijke Poda partner zal u graag helpen om van uw omheiningsproject een succes te maken.

Dealer zoeken

Laten we beginnen met het vinden van uw
lokale Poda partner. Ze staan klaar met
antwoorden en professioneel advies.

Waarom kiezen voor Poda?

Jarenlange ervaring

Totaal concept

Wij ontzorgen het milieu

Garantie op kwaliteit