Een groot edelhert staat achter een nethek.
Omheiningen en afrasteringen voor roodwild

Omheiningen en afrasteringen voor roodwild

Omheiningen voor hertenfokkerijen

Voor het houden van wilde dieren gelden regels en wetten, die per regio kunnen verschillen. Bijvoorbeeld de hoogte van de afrastering, de afstand tussen en de doorsnee van de palen en de eigenschappen van het gaas. Poda heeft jarenlange ervaring op dit gebied en kan uit voorraad de omheining leveren die bij u past.

Poda heeft meerdere types afrasteringen voor wildafweer in beboste gebieden - bekijk ze hier allemaal

Professionele montage

Jarenlange ervaring en een groot netwerk met specialisten zorgen ervoor dat uw omheining op een professionele manier geplaatst wordt. Onze mensen worden meerdere keren per jaar getraind op de nieuwste ontwikkelingen in omheiningenland. Met professionele werktuigen en gereedschap zorgt uw lokale Poda partner voor een optimaal resultaat.

Omheiningen om herten te weren

Het aantal wilde herten neemt toe, waardoor eigenaars van bossen steeds vaker te maken krijgen met knaag- en veegschade aan struiken en bomen. Deze schade zorgt ervoor dat de groei van planten achterblijft. Dit gaat uiteraard gepaard met hoge extra kosten en waardeverlies. Daarom is een Poda omheining om herten buiten te houden absoluut een goede investering.

Bescherming van bouwland

Rood wild beweegt zich snel en kan grote afstanden afleggen. Het toenemend aantal dieren brengt ook steeds meer schade toe aan bouwland. Dit gaat gepaard met hoge kosten en waardeverliezen. Om deze uitdagingen het hoofd te bieden, heeft Poda een speciale 4-draadsafrastering ontwikkeld die roodwild op een effectieve en betaalbare manier op afstand houdt.

Uw lokale Poda Partner staat klaar om te helpen met alle aandachtspunten rondom uw afrasteringsproject. Lees hier meer

Neem contact op met uw lokale Poda Partner voor vrijblijvend advies, projectplanning, installatie etc. U vindt Poda op diverse locaties in het land. VIND HIER UW PODA-PARTNER

Laat Poda uw omheiningsprojecten verzorgen

Poda partners beschikken over gespecialiseerde machines en professioneel opgeleide vakmensen. De kracht van Poda is dat iedere Poda partner kan bogen op 45 jaar gemeenschappelijke ervaringen – voor kleine en grote projecten en voor eenvoudige en gecompliceerde projecten. Poda heeft voor alle uitdagingen een passend antwoord.

Kortom, samenwerken met uw lokale Poda partner is uw garantie op een succesvol afrasteringsproject - keer op keer!

Laat ons uw omheining plaatsen

Wij plaatsen al omheiningen sinds 1975. Daarom garanderen wij een efficiënte en professionele montage voor een optimaal gebruiksgemak.

Lees meer over montage

Vraag een offerte aan

Laat Poda uw omheining verzorgen. Uw plaatselijke Poda partner zal u graag helpen om van uw omheiningsproject een succes te maken .

Een grote kudde herten in een omheining. Een elektrische afrastering met vier elektrische draden zal ervoor zorgen dat herten de gewassen op het veld niet opeten. Twee herten lopen vredig gras te eten. Een edelhert met gewei staat achter een hertenhek.

Lees onze catalogus 

Download onze catalogus vol met inspiratie en aanbevelingen van Poda voor uw nieuwe omheining.

Heeft u nog vragen? 

Uw plaatselijke Poda partner zal u graag helpen om van uw omheiningsproject een succes te maken.

Dealer zoeken

Laten we beginnen met het vinden van uw
lokale Poda partner. Ze staan klaar met
antwoorden en professioneel advies.

Waarom kiezen voor Poda?

Jarenlange ervaring

Totaal concept

Wij ontzorgen het milieu

Garantie op kwaliteit