Een bosomheining beveiligt een bosgebied tegen wilde dieren en indringers.
Omheiningen en afrasteringen ter bescherming van bos en natuur

Wildschade voorkomen aan bosaanplant door de wildrasters van Poda. Professioneel en oplossingsgericht.

Afrastering voor bosaanplanting

De jonge, zachte toppen van nieuwe aanplant zijn het lievelingsgerecht van reeën en damherten. Hierdoor ontstaat veel schade. Daarom is investeren in de juiste omheining zinvol om de nieuw aanplant de kans te geven zich te ontwikkelen. De levensduur van de afrastering is in dit geval minder belangrijk. De functionaliteit is bij deze afrastering de prioriteit. 

Poda heeft meerdere types afrasteringen voor wildafweer in beboste gebieden - bekijk ze hier allemaal

Professionele bosafrastering

Onze Poda partners plannen, monteren en onderhouden alle types omheiningen. Onze ervaren monteurs beschikken over jarenlange ervaring en hebben speciale gereedschappen en machines. Daarmee krijgt u, wanneer u kiest voor Poda als uw leverancier, een kwalitatief hoogwaardige en effectieve omheining.

Afrastering voor natuurgebieden

Het wildbestand aan reeën en herten groeit voortdurend, reden waarom landeigenaren 's winters in toenemende mate problemen ondervinden door vraatschade aan struiken en bomen op momenten dat het voor de dieren moeilijk is om aan voer te komen. Hier komt in het voorjaar veegschade aan boomschorsen bij wanneer reebokken en herten daar hun geweihuid (bast genoemd) tegenaan "vegen". Vraat- en veegschade veroorzaakt teruggang van planten en achterblijvende groei, waaraan tevens meerkosten en waardeverliezen verbonden zijn. Een goede omheining is dan absoluut een goede investering.

Doeltreffende natuurbescherming

Poda heeft meer dan 45 jaar ervaring met het plaatsen van afrasteringen om dieren buiten te houden. Wij beschikken over de vakkennis en de materialen voor het monteren van een omheining die uw planten en bomen doeltreffend beschermt tegen schade door o.a. hazen, herten, reeën en wilde varkens.

Uw lokale Poda Partner staat klaar om te helpen met alle aandachtspunten rondom uw afrasteringsproject. Lees hier meer

Neem contact op met uw lokale Poda Partner voor vrijblijvend advies, projectplanning, installatie etc. U vindt Poda op diverse locaties in het land. VIND HIER UW PODA-PARTNER

Laat Poda uw omheiningsprojecten verzorgen

Poda partners beschikken over gespecialiseerde machines en professioneel opgeleide vakmensen. De kracht van Poda is dat iedere Poda partner kan bogen op 45 jaar gemeenschappelijke ervaringen – voor kleine en grote projecten en voor eenvoudige en gecompliceerde projecten. Poda heeft voor alle uitdagingen een passend antwoord.

Kortom, samenwerken met uw lokale Poda partner is uw garantie op een succesvol afrasteringsproject - keer op keer!

Laat ons uw omheining plaatsen

Wij plaatsen al omheiningen sinds 1975. Daarom garanderen wij een efficiënte en professionele montage voor een optimaal gebruiksgemak.

Lees meer over montage

Vraag een offerte aan

Laat Poda uw omheining verzorgen. Uw plaatselijke Poda partner zal u graag helpen om van uw omheiningsproject een succes te maken .

Lees onze catalogus 

Download onze catalogus vol met inspiratie en aanbevelingen van Poda voor uw nieuwe omheining.

Heeft u nog vragen? 

Uw plaatselijke Poda partner zal u graag helpen om van uw omheiningsproject een succes te maken.

Dealer zoeken

Laten we beginnen met het vinden van uw
lokale Poda partner. Ze staan klaar met
antwoorden en professioneel advies.

Waarom kiezen voor Poda?

Jarenlange ervaring

Totaal concept

Wij ontzorgen het milieu

Garantie op kwaliteit