Poda Omheiningen Midden-Nederland

 

Uw Poda partner is dé specialist voor uw omheiningen en poorten. Naast een volledig assortiment bieden wij advies en montage op maat.

Contact Dooitze Dijkstra en Jan van Milligen, Poda Omheiningen Midden Nederland

 Bezoek

Zeisterweg 57e (ingang via 55)
3931 ME Woudenberg

Bekijk kaarten en vind routebeschrijvingen


Van harte welkom bij Poda Omheiningen Midden Nederland!

Wij zijn het professionele omheiningsbedrijf bij u in de regio. Al meer dan 40 jaar staat Poda voor omheiningen en poorten van de allerhoogste kwaliteit. Ons advies is op maat, onze werkwijze en service betrouwbaar en vakkundig.

Dooitze heeft zijn hele leven al met omheiningen te maken gehad als zoon van de Nederlandse Gallagher importeur en Jan heeft bij dit bedrijf bijna 20 jaar gewerkt als omheiningsadviseur. Hieruit blijkt onze onvoorwaardelijke passie voor omheiningen. Dit is ook gelijk uw garantie voor het beste advies, kwalitatief hoogwaardige materialen en door onze jaren lange ervaring een veilige, fraaie en vooral duurzame omheining. Onze medewerker Rowan van der Kolk bouwt samen met ons de afrasteringen en Diana Paardekooper versterkt ons team op kantoor en is verantwoordelijk voor de administratie en alle andere kantoorwerkzaamheden.

Heeft u een dierentuin, beheert u grote (natuur) terreinen, bent u professioneel veehouder, heeft u hobby vee of wilt u een mooie poort op uw oprit , Poda Omheiningen Midden Nederland heeft vele oplossing naar uw wens! Uiteraard kan ons professionele plaatsingsteam alle omheiningen ook voor u monteren.

Dus of het nu gaat over omheiningsadvies, aanschaf van omheiningsmateriaal of de complete montage, Poda Midden Nederland regelt het snel en vakkundig!

Wilt u meer weten of een offerte op maat, neem contact met ons op via e-mail of telefoon!

Tot ziens in Woudenberg!

Vriendelijke groeten;

Dooitze Dijkstra en Jan van Milligen.

 

 

 

 

Poda Omheiningen Midden Nederland - Routebeschrijving