Poda Omheiningen Midden-Nederland


 

 


Welkom bij Poda Omheiningen Midden-Nederland

Uw dieren veilig binnen houden? Vanuit Woudenberg bouwen wij aan hekwerken, schuttingen, afrasteringen en poorten in Utrecht, Gelderland en Zuid-Holland. Ons advies is op maat, onze werkwijze en service betrouwbaar en vakkundig.

Jan en Dooitze bouwen sinds 2014 met Poda aan omheiningen in Midden-Nederland. Voor de compagnons is dit avontuur begonnen bij de importeur van schrikdraad systemen, Gallagher Europe. Jan heeft hier bijna 20 jaar advies gegeven over de inzet van schrikdraad. Dooitze heeft als zoon van de directie diverse werkzaamheden binnen Gallagher verricht. Daar zijn de mannen besmet met het omheiningen virus.

Nu bouwen we dagelijks met ons team aan omheiningen in het buitengebied. Onze nieuwsgierigheid en passie voor omheiningen drijven ons om onze klanten op de best mogelijke manier te helpen. Dit zorgt ervoor dat u bij ons investeert in een degelijk advies en de best passende kwaliteit voor uw omheining.

Bent u op zoek naar een nieuwe omheining? Of zoekt u een partner om samen een hekwerk of poort mee te bouwen? Wij helpen u graag persoonlijk en op maat, neem contact op en dan maken wij graag kennis met u.


Tot ziens in Woudenberg!

Vriendelijke groeten;

Dooitze Dijkstra en Jan van Milligen.


Uw Poda partner is dé specialist voor uw omheiningen en poorten. Naast een volledig assortiment bieden wij advies en montage op maat.

Contact Dooitze Dijkstra en Jan van Milligen, Poda Omheiningen Midden Nederland

 Bezoek

Zeisterweg 57e (ingang via 55)
3931 ME Woudenberg

Bekijk kaarten en vind routebeschrijvingen


Vacature: (Junior) vakman hekwerkmontage

Ben jij graag buiten en steek je graag je handen uit de mouwen?

Wil je werken met verschillende machines en leer je graag nieuwe dingen? 

Dan zoeken wij jou!

 

Poda Omheiningen Midden-Nederland. Een jonge en ambitieuze onderneming zoekt opgewekte en optimistische medewerker voor de montage van landelijke omheiningen.

 

Wij bieden:

 • Goede sfeer;
 • Werken met professionele machines en gereedschappen;
 • Indien het klikt en past, doorgroeien in het bedrijf;
 • Jaarlijkse scholing en training;
 • Fulltime baan met uitzicht op vast contract.

 

Wij zoeken:

 • Werkmentaliteit waarbij de klant voorop staat;
 • Gezond verstand;
 • Vaardig met handen, handgereedschap en handmachines;
 • Representatief naar onze klanten;
 • Flexibiliteit in aanvang en einde werkzaamheden;
 • Affiniteit en/of achtergrond in buitenleven is een pre, maar niet noodzakelijk.

 

Wil jij ons team versterken? Dan komen we graag met je in gesprek.
Kijk dan snel op onze website, of stuur nu direct een e-mail naar Dooitze Dijkstra, even bellen kan ook:  06 – 28 57 54 34

 

Soort dienstverband: Fulltime, Onbepaalde tijd

 


Markering ondergrondse leidingen Nieuwe Verbinding N69

Halverwege november zijn we begonnen met het plaatsen van oranje gaas naast de geplande verbindingsweg N69. Met het oranje gaas markeren wij de ligging van ondergrondse leidingen.

Lees meer.


 

 

 

Poda Omheiningen Midden Nederland - Routebeschrijving

 


 

Hoe verloopt uw contact met ons?

Als u wilt investeren in een nieuwe omheining, dan neemt u contact met ons op. Dit kan via ons contact formulier, mail, telefoon of per brief. Bellen is de snelste optie en u hoort met wie u te maken heeft. We maken dan een afspraak om op locatie uw wensen te bespreken.

Tijdens ons bezoek maken we kennis en nemen uw wensen door. Daarnaast willen we graag zien waar uw omheining gaat komen. Zo kunnen we een degelijk advies geven voor de omheining die bij u past. Afhankelijk van uw tijd, de omvang van het project en uw vragen duurt deze afspraak 1 tot 2 uur.

Als wij terugkomen bij onze vestiging in Woudenberg gaan we aan de slag met uw offerte. Op basis van uw wensen stellen wij uw persoonlijke offerte op. Hierin beschrijven wij de omheining en poorten die u wenst, de waarde van uw investering en een aantal zaken om rekening mee te houden. Over het algemeen ontvangt u uw offerte binnen een week.

Als u net zo enthousiast over de offerte bent als wij dat zijn, dan kunnen we aan de slag. U ontvangt een opdrachtbevestiging met een aanbetalingsfactuur. Ondertussen bestellen wij de materialen voor uw omheining en doen we een KLIC-graafmelding bij het kadaster. Op basis van de levertijd van de materialen zetten wij uw project met potlood in de agenda.

Een week van tevoren controleren wij of alle materialen op tijd geleverd worden. En dan nemen wij contact met u op over het moment waarop de materialen geleverd kunnen worden en wanneer we bij u kunnen beginnen aan het hekwerk.

De avond van te voren of vroeg in de ochtend laden wij het klein materiaal in de montage-bus. Nog even een bakje koffie en dan gaan we op weg naar u.

Bij u aangekomen stellen wij ons voor en lopen we met u de lijn van de omheining bij langs. Zo weten we zeker dat we uw omheining bouwen zoals u dat wenst. En dan beginnen we met de werkzaamheden.
Hoeken worden uitgezet, de poortpalen ingetekend. Het materiaal wordt verdeelt en onze vakmannen zijn aan de slag.
Wanneer de omheining klaar is, leveren wij de omheining aan u op. Wanneer nodig, leggen wij bijzonderheden en de werking van apparaten, poorten of andere voorzieningen uit.
Als u akkoord bent met uw omheining versturen wij de slotfactuur.

Wilt u dit traject zelf ervaren? Neem dan snel contact op en bestel uw omheining.