Poda Omheiningen Noord Holland


 

Han van Schie

 

 


Welkom bij Poda Omheiningen Noord Holland!

Poda Noord Holland is een nieuw professioneel omheiningsbedrijf in Noord-West Nederland en het aanspreekpunt voor houten en kunststof omheiningen en afrasteringen. Poda heeft al meer dan 40 jaar ervaring met het leveren en plaatsen van omheiningen en poorten. We staan voor een goed advies, vakkundige werkwijze en een goede service.

Door mijn agrarische achtergrond en meer dan 20 jaar ervaring met elektrische afrasteringen weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om een goede omheining of afrastering voor uw dieren te hebben. Ik heb me in de loop van de jaren gespecialiseerd in de elektrische afrasteringen. Ik sta garant voor een goed advies en service.

Als u op zoek bent naar een veilige, fraaie en duurzame omheining bent u bij ons op het goede adres met een goed advies en kwalitatief hoogwaardige materialen bouwen wij voor u de juiste omheining.

Een goede afrastering is belangrijk voor de veiligheid van uw dieren maar ook voor uw omgeving.

U kunt bij ons terecht voor zowel kleine als ook grote projecten. Dus van een rolletje draad tot complete rasterwerkzaamheden voor natuurprojecten.

Wat uw vraag ook is, ik help u graag om samen met u de meest geschikte omheinging, afrastering of een passend toegangshek uit te zoeken. Ik kom graag bij u langs om u daarin te adviseren en om samen naar een passende oplossing te zoeken.

Ons uitgangspunt is altijd dat u als klant tevreden bent met het resultaat.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden die we hebben, neem contact met ons op!

Met vriendelijke groeten,
Han van Schie

 


Uw Poda partner is dé specialist voor uw omheiningen en poorten. Naast een volledig assortiment bieden wij advies en montage op maat.

Contact Han van Schie, Poda Omheiningen Noord Holland


 

 

 

Poda Omheiningen Noord Holland - Routebeschrijving