Poda SMS Alarm, permanent controle van uw electrische afrastering


Poda SMS Alarm biedt u de mogelijkheid snel te reageren wanneer zich storingen op de elektrische omheining voordoen of vandalisme wordt gepleegd. Hierdoor wordt voorkomen dat de dieren ontsnappen en bij ongelukken betrokken raken. Bij een dalende spanning op de omheining wordt onmiddellijk een sms en/of e-mail gestuurd.

Gemakkelijk te installeren en te gebruiken

Poda SMS Alarm is gemakkelijk te installeren en te gebruiken. De telecommunicatieverbinding is in het systeem ingebouwd. U bedient heel eenvoudig alles zelf vanaf uw eigen pc via internet. Verbind enkel de kabels met de elektrische omheining en uw alarm is klaar voor gebruik! De alarmbox werkt op batterijen, dus u kunt hem overal gebruiken zonder aan de stroomvoorziening te denken. De alarmmelding kan naar maximaal vijf verschillende personen verstuurd worden.

Geen telefoonabonnement!

Omdat het alarm zonder SIM-kaart en telefoonabonnement werkt, zijn telefoonabonnementen, lange abonnementsperioden en aansluitkosten verleden tijd.

Betaal alleen voor de periode die u kiest!

U kiest zelf op uw pc wanneer het alarm in bedrijf moet zijn. U betaalt dus alleen voor de periode waarin u een alarm nodig heeft – bijvoorbeeld in de zomer of andere tijdelijke situaties.

Extra alarmfunctie

Poda SMS Alarm heeft een extra alarmfunctie. Het alarm kan bij voorbeeld op een vlottercontact in een drinkbak worden aangesloten en een melding sturen als het water bijna op is. U kunt het alarm ook gebruiken voor het beveiligen van uw waardevolle dieren – vooral in afgelegen gebieden, waar het niet mogelijk is constant toezicht te houden. Poda SMS Alarm kan op een contact in de poort worden aangesloten en zal een melding sturen zodra een onbevoegde de poort naar de stal of weide opent.

Ook financieel is Poda SMS Alarm een sterk alternatief voor andere alarminstallaties op de markt. Neem voor informatie over de huidige prijzen contact op met uw dichtstbijzijnde Poda-leverancier.


 

 


Download