Wateroplossing voor uw dieren in de wei


 

Complete oplossingen

Poda kan voor u een drinkwatersysteem op maat leveren en monteren; passend voor uw dieren en de omstandigheden.

Poda-drinkbakken zijn ontworpen voor de omstandigheden in het veld en zijn voorzien van een afvoerstop waardoor ze eenvoudig te legen en schoon te maken zijn. Met een vlottersysteem kan de drinkbak van water worden voorzien vanuit een waterleiding, zodat de bak altijd gevuld is met vers water. Uw dieren en uzelf zullen dat iedere opnieuw waarderen. Ten slotte is het goed om te weten dat alle drinkbakken van Poda zijn gemaakt van gifvrij polyetheen en dat ze zijn goedgekeurd voor gebruik van drinkwater en levensmiddelen.

Uw eigen waterleiding

Als er op locatie geen elektriciteit en geen leidingwater beschikbaar is, kunnen wij voor u een weidepomp op zonne-energie plaatsen. De weidepomp op zonne-energie werkt als zelfstandig systeem en levert drinkwater uit een sloot of bron in de buurt.

Zomer en winter

Ook als uw dieren het hele jaar buiten lopen, heeft Poda de juiste oplossing om het drinkwater vorstvrij te houden. Hier spreken we van de slimme drinkbakken voor het hele jaar, die als een thermoskan werken. Als er stroom aanwezig is, is een Poda-drinkbak voor het hele jaar met ingebouwd warmte-element een uitstekende oplossing.

Neem contact met ons op voor advies over een drinkwateroplossing op maat. Wij verzorgen natuurlijk graag de professionele installatie!