Poortautomaat op zonne-energie


Automatische hekbediening - zonder 230 V

Deze oplossing maakt het mogelijk om een hek automatisch te openen met één druk op de knop - ook op afgelegen plekken zonder toegang tot 230 V.

De motor en bediening werken namelijk op 24 V en worden aangedreven met een stroomvoorziening gevoed door zonnecellen. De automaat op zonne-energie kan op de meeste hekken worden gemonteerd en kan naar wens worden aangepast.

Het systeem bestaat uit een robuuste standaard met zonnecellen en een schakelkast met accu en besturing. Het hek wordt geactiveerd met een betrouwbare 24V-knikarmmotor. Deze motor trekt in een rechte hoek aan het hek, wat zorgt voor minimale belasting.

Voor ruiters

Het systeem is zeer geschikt voor hekken op ruiterpaden die door omheinde gebieden lopen, zoals natuurgebieden die worden begraasd met schapen of andere dieren. De automaat wordt geactiveerd met een drukknop die op een hoogte wordt gemonteerd waarbij de ruiter te paard kan blijven bij het passeren van het hek. De functie heeft een zachte start/stop zodat het hek geopend wordt zonder plotselinge schokken waarvan paarden anders zouden kunnen schrikken.

 

 

 


 

Voor gehandicapten​​​​

Deze automatische oplossing is ook bijzonder geschikt voor gebruik door rolstolgebruikers en andere gehandicapten voor wie het erg lastig kan zijn om een zwaar, zelfsluitend hek open te houden terwijl ze erdoor gaan.

Zeer veilig

Fotocellen registreren beweging in de hekopening, om te voorkomen dat het hek sluit voordat iemand helemaal gepasseerd is. De automaat zorgt er bovendien voor dat het hek na een ingesteld aantal seconden na opening gesloten wordt, zodat dieren niet kunnen ontsnappen doordat een hek open is blijven staan.

 

 


 

Technische specificaties

Automatisch systeem van 24 V voor montage op de meeste hektypes Stroomvoorziening: Zonnepanelen van 2x30 W en batterijen van 2x75 Ah Wordt gemonteerd op standaard met schakelkast Bijzonder energiezuinige werking Werking met zachte start/stop Registratie van aantal bedieningen Standaard geleverd met 2 drukknoppen Standaard geleverd met 2 fotocellen als bewegingssensor
 

 

 


 

 

Download produktblad