Poortautomaat op zonne-energie

Poortautomaat op zonne-energie

Automatische poort bediening - zonder 230 V

Deze oplossing maakt het mogelijk om een hek automatisch te openen met één druk op de knop - ook op afgelegen plekken zonder toegang tot 230 V.

De motor en bediening werken namelijk op 24 V en worden aangedreven met een stroomvoorziening gevoed door zonnecellen. De automaat op zonne-energie kan op de meeste hekken worden gemonteerd en kan naar wens worden aangepast.

Het systeem bestaat uit een robuuste standaard met zonnecellen en een schakelkast met accu en besturing. Het hek wordt geactiveerd met een betrouwbare 24V-knikarmmotor. Deze motor trekt in een rechte hoek aan het hek, wat zorgt voor minimale belasting.

Voor ruiters

Het systeem is zeer geschikt voor hekken op ruiterpaden die door omheinde gebieden lopen, zoals natuurgebieden die worden begraasd met schapen of andere dieren. De automaat wordt geactiveerd met een drukknop die op een hoogte wordt gemonteerd waarbij de ruiter te paard kan blijven bij het passeren van het hek. De functie heeft een zachte start/stop zodat het hek geopend wordt zonder plotselinge schokken waarvan paarden anders zouden kunnen schrikken.

Voor minder validen

Deze automatische oplossing is ook bijzonder geschikt voor gebruik door rolstolgebruikers en andere minder validen voor wie het erg lastig kan zijn om een zwaar, zelfsluitend hek open te houden terwijl ze erdoor gaan.

Zeer veilig

Fotocellen registreren beweging in de hekopening, om te voorkomen dat het hek sluit voordat iemand helemaal gepasseerd is. De automaat zorgt er bovendien voor dat het hek na een ingesteld aantal seconden na opening gesloten wordt, zodat dieren niet kunnen ontsnappen doordat een hek open is blijven staan.

Laat Poda uw omheiningsprojecten verzorgen

Poda partners beschikken over gespecialiseerde machines en professioneel opgeleide vakmensen. De kracht van Poda is dat iedere Poda partner kan bogen op 45 jaar gemeenschappelijke ervaringen – voor kleine en grote projecten en voor eenvoudige en gecompliceerde projecten. Poda heeft voor alle uitdagingen een passend antwoord.

Kortom, samenwerken met uw lokale Poda partner is uw garantie op een succesvol afrasteringsproject - keer op keer!

Technische specificaties

Product sheet

Laat ons uw omheining plaatsen

Wij plaatsen al omheiningen sinds 1975. Daarom garanderen wij een efficiënte en professionele montage voor een optimaal gebruiksgemak.

Lees meer over montage

Vraag een offerte aan

Laat Poda uw omheining verzorgen. Uw plaatselijke Poda partner zal u graag helpen om van uw omheiningsproject een succes te maken .

Lees onze catalogus 

Download onze catalogus vol met inspiratie en aanbevelingen van Poda voor uw nieuwe omheining.

Heeft u nog vragen? 

Uw plaatselijke Poda partner zal u graag helpen om van uw omheiningsproject een succes te maken.

Dealer zoeken

Laten we beginnen met het vinden van uw
lokale Poda partner. Ze staan klaar met
antwoorden en professioneel advies.

Waarom kiezen voor Poda?

Jarenlange ervaring

Totaal concept

Wij ontzorgen het milieu

Garantie op kwaliteit