Afrastering en omheining voor schapen en geiten

Schapen hek (ook voor geiten)

Een hekwerk voor schapen en geiten is nog net geen wetenschap. Schapen en geiten zijn slimme dieren welke zich niet zomaar achter een omheining laten opsluiten. Een goed schapenhek is in dit geval erg belangrijk. De combinatie schrikdraad en gaas is het beste hekwerk. Als het hekwerk op de juiste manier geplaatst en geïnstalleerd is, bent u verzekerd van het zorgeloos binnenhouden van schapen en geiten.

Poda Omheiningen heeft de kennis en ervaring om uw afrastering goed te plaatsen. Voordat wij beginnen geven wij u uitgebreid advies over de keuzes die u heeft. Op die manier weet u zeker dat u de juiste omheining koopt.

Afrastering voor schapen (ook elektrisch)

Voor schapen en geiten kunt u kiezen uit een elektrische afrastering of een gaas afrastering. Het voordeel van een goed geplaatste elektrische afrastering is de duurzaamheid. Deze afrastering blijft jarenlang goed omdat dieren er niet aan zitten. Dieren, dus ook schapen, hebben respect voor een elektrische afrastering.

Schapengaas

Goed geplaatst schapengaas wat van hoge kwaliteit staal gemaakt is. Dat is de keuze die u maakt met Poda Omheiningen. Het schapengaas is gemaakt van High Tensile staal. Wij spannen het gaas strak zodat het jarenlang kan staan zonder onderhoud.

De kwaliteit van het schapengaas zorgt dat het lastig te verwerken is. Daar staat tegenover dat u professionele kwaliteit gaas gebruikt. Natuurlijk plaatsen wij het gaas graag voor u.

Goed geplaatst schapengaas staat jarenlang goed en het is voor een schaap niet mogelijk uit te breken. Schapengaas heeft als voordeel dat het overal kan staan zonder een schrikdraadapparaat. Toch adviseren wij om schapengaas te combineren met een schrikdraad, daarmee verlengt u de levensduur van uw omheining met vele jaren. Een schrikdraadapparaat met zonnepaneel is een duurzame en veilige oplossing.

Geitenhek

Een geitenhek moet net als een schapenhek aan hoge eisen voldoen. Om een geit in de weide te houden is de combinatie gaas- schrikdraad de beste oplossing. Het schrikdraad zorgt dat geiten respect krijgen voor het hekwerk. Het gaas zorgt dat geiten niet snel onder of over het schrikdraad kunnen springen of rennen.

Prijzen schapenhek

Wat kost een schapenhek? Om precies te weten wat een schapenhek voor u kost, komen wij graag bij u langs. Wij bekijken het terrein waar het schapenhek moet komen. Daarnaast geven wij u advies over het hekwerk wat het beste past in uw situatie. Benieuwd wat uw hekwerk kost? Neem contact met ons op voor advies en prijzen van hekwerk.