Verwarmde drinkbak voor het hele jaar


Drinkbak met warmte-element

Met deze drinkbak hebben dieren gegarandeerd het hele jaar drinkwater - zelfs bij strenge vorst. Een ingebouwd warmte element van maar liefst 180 W zorgt er namelijk voor dat het water niet kan bevriezen.

De drinkbak heeft een ingebouwde thermostaat waarmee de verwarming van het water automatisch wordt aangepast.

Door het open wateroppervlak is de drinkbak geschikt voor alle diersoorten. Een betrouwbare vlotter zorgt voor een constant waterniveau en kan 7 liter water per minuut leveren bij een normale waterdruk van 3 bar.

 


Een complete oplossing

De drinkbak voor het hele jaar is ontworpen voor bevestiging op een sokkel met een diameter van 300 mm.

Een bijzonder complete en professionele bevestigingsoplossing is de bijbehorende thermosokkel. De thermosokkel is gemaakt van rotatiegegoten polyethyleen met schuimisolatie en biedt een extra garantie dat de watertoevoer ijsvrij blijft. De sokkel is voorzien van een afvoergat en een slangaansluiting voor bevestiging aan de drinkbak.

De thermosokkel heeft bovendien ruimte voor de bevestiging van een transformator, die het warmte-element voorziet van een spanning van 24 V (transformator afzonderlijk verkrijgbaar).

Uw Poda-partner zorgt graag voor een professionele installatie.

 


Drinkbak met warmte-element

Met deze drinkbak hebben dieren gegarandeerd het hele jaar drinkwater - zelfs bij strenge vorst. Een ingebouwd warmte element van maar liefst 180 W zorgt er namelijk voor dat het water niet kan bevriezen. De drinkbak heeft een ingebouwde thermostaat waarmee de verwarming van het water automatisch wordt aangepast. Door het open wateroppervlak is de drinkbak geschikt voor alle diersoorten. Een betrouwbare vlotter zorgt voor een constant waterniveau en kan 7 liter water per minuut leveren bij een normale waterdruk van 3 bar.

 

Een complete oplossing

De drinkbak voor het hele jaar is ontworpen voor bevestiging op een sokkel met een diameter van 300 mm. Een bijzonder complete en professionele bevestigingsoplossing is de bijbehorende thermosokkel. De thermosokkel is gemaakt van rotatiegegoten polyethyleen met schuimisolatie en biedt een extra garantie dat de watertoevoer ijsvrij blijft. De sokkel is voorzien van een afvoergat en een slangaansluiting voor bevestiging aan de drinkbak. De thermosokkel heeft bovendien ruimte voor de bevestiging van een transformator, die het warmte-element voorziet van een spanning van 24 V (transformator afzonderlijk verkrijgbaar). Uw Poda-partner zorgt graag voor een professionele installatie

Technische specificaties

Drinkbak voor het hele jaar

Voor bevestiging op sokkel.

Warmte-element: 24 V, 180 W.

Met ingebouwde thermostaat.

Transformator afzonderlijk verkrijgbaar.

Vermogen: 7 liter/min. bij waterdruk van 3 bar.

Materiaal: Polyethyleen en staal.

 

Thermosokkel, 40 cm

Voor bevestiging van de drinkbak voor het hele jaar.

Met ruimte voor transformator.

Voorzien van afvoergat en aansluiting voor slang.

Materiaal: Sandwichconstructie van polyethyleen met schuimisolatie.

Afmetingen: L42 x D42 x H44 cm.

 

Transformator voor drinkbak voor het hele jaar

Voor montage in sokkel voor drinkbak voor het hele jaar.

Gegevens: 230/24 V, 400 VA.
 

 

 


 

 

Download produktblad