Mobiel veerooster

Het mobiele veerooster van Poda is een kant-en-klaar gemonteerde constructie die gewoon op de grond wordt gezet en die naar behoefte kan worden verplaatst.

Een complete eenheid

Het originele Poda-veerooster onderscheidt zich als complete eenheid inclusief bodem en zijkanten, die vrij eenvoudig geplaatst kan worden in een uitgegraven kuil zonder dat een fundering gestort hoeft te worden.

Het nieuwe mobiele veerooster is een geheel nieuw type dat gewoon op de grond wordt geplaatst! Het veerooster is in het midden verhoogd, wat dieren afschrikt zodat ze het niet zullen passeren.

Voor wisselend of tijdelijk gebruik

Het mobiele veerooster is bedoeld voor tijdelijk gebruik in natuurgebieden en op afgelegen plaatsen, waar het een snel en effectief alternatief is voor het plaatsen van hekken. Let op: Vanwege de verhoging is het mobiele veerooster niet geschikt voor personenauto’s.

Helemaal naar wens gemaakt

Het mobiele veerooster wordt gemaakt van prefab en gestandaardiseerde onderdelen waardoor het op maat kan worden gemaakt. Naast de grootte wordt ook de maximale belasting aangepast zodat u de optimale oplossing krijgt die voldoet aan uw behoeften. Het veerooster kan volledig gegalvaniseerd worden geleverd of in een uitvoering met onbehandelde buizen. Dit roestige uiterlijk kan de voorkeur krijgen in bijvoorbeeld natuurgebieden waar de roestige buizen minder opvallen in de omgeving.

Dit unieke mobiele veeroostersysteem biedt ontzettend veel combinatiemogelijkheden. Neem contact op met uw lokale Poda partner voor meer informatie. 

 

 

Laat Poda uw omheiningsprojecten verzorgen

Poda partners beschikken over gespecialiseerde machines en professioneel opgeleide vakmensen. De kracht van Poda is dat iedere Poda partner kan bogen op 45 jaar gemeenschappelijke ervaringen – voor kleine en grote projecten en voor eenvoudige en gecompliceerde projecten. Poda heeft voor alle uitdagingen een passend antwoord.

Kortom, samenwerken met uw lokale Poda partner is uw garantie op een succesvol afrasteringsproject - keer op keer!

Technische specificaties

Product sheet

Laat ons uw omheining plaatsen

Wij plaatsen al omheiningen sinds 1975. Daarom garanderen wij een efficiënte en professionele montage voor een optimaal gebruiksgemak.

Lees meer over montage

Vraag een offerte aan

Laat Poda uw omheining verzorgen. Uw plaatselijke Poda partner zal u graag helpen om van uw omheiningsproject een succes te maken .

Lees onze catalogus 

Download onze catalogus vol met inspiratie en aanbevelingen van Poda voor uw nieuwe omheining.

Heeft u nog vragen? 

Uw plaatselijke Poda partner zal u graag helpen om van uw omheiningsproject een succes te maken.

Dealer zoeken

Laten we beginnen met het vinden van uw
lokale Poda partner. Ze staan klaar met
antwoorden en professioneel advies.

Waarom kiezen voor Poda?

Jarenlange ervaring

Totaal concept

Wij ontzorgen het milieu

Garantie op kwaliteit