Poort-automatisering - Maakt het u gemakkelijker

 




Automatische poorten: Gemakkelijke bediening van poorten

Poortdeuren die gemonteerd zijn met automatische bediening zorgen voor gemakkelijke toegang en meer veiligheid. Hier vindt u automatische bedieningen voor vrijwel alle doeleinden, onderverdeeld in oplossingen voor 230V en modellen op zonne-energie en met handmatige bediening:

Op stroom van het lichtnet

Automatische poorten op 230V zijn de standaardoplossing als er toegang is tot stroom van het lichtnet. De automatische oplossingen op 230V zijn er in drie verschillende uitvoeringen: met spindelmotor, knikarmmotor en verzonken motor.

Op zonne-energie

Automatische poorten op zonne-energie zijn een speciale oplossing waarbij het mogelijk is om een hek te openen op afgelegen plekken zonder toegang tot 230 V. Zeer geschikt voor natuurgebieden om toegang te bieden aan bijvoorbeeld ruiters, rolstoelgebruikers en fietsers.

Handmatige bediening

De hydraulische hekopener van Poda is 100% mechanisch en is niet aangesloten op het lichtnet, zonnecellen of batterijen. Met dit systeem wordt het hek geopend met behulp van een handbediende hydraulische pomp die is ingebouwd in een staander aan weerszijden van het hek. Een eenvoudige en natuurlijke manier om omheinde natuurgebieden voor iedereen toegankelijk te maken