Country Ranger, houten poorten in diverse maten


Country Ranger poort

De exclusieve houten poort met de uitstraling van een Engels landhek is bij Poda Omheiningen in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. U kunt kiezen uit hardhout en geïmpregneerd grenenhout. Met deze houten poort versterkt u een natuurlijke en landelijke uitstraling met een tikje exclusiviteit.

Hardhouten poort

De Country Ranger hardhouten poort is van zeer hoge kwaliteit en staat garant voor decennia plezier. Onze hardhouten poorten zijn gemaakt van hardhout met het FSC® keurmerk. Dit hout valt in duurzaamheidsklasse 1. Wat betekend dat dit hout onder de zwaarste omstandigheden meer dan 25 jaar mee kan. En dat beloven wij, daarom krijgt u 20 jaar garantie op deze poorten.

 


Grenen poort

De Country Ranger poort uit grenenhout doet niet onder voor zijn hardhouten broer. Dankzij het behandelen van het hout garanderen wij een levensduur van 20 jaar. Na de aanschaf kunt u vele jaren onbezorgd gebruik maken van uw poort. U kunt kiezen uit groen, bruin of zwart (gecreosoteerd) geïmpregneerd hout.

Poortpalen

Een mooie houten poort komt beter tot zijn recht met een statige houten paal. De poortpalen bij de Country Ranger poort worden hoogwaardig afgewerkt en versterken de uitstraling van uw poort. Wij adviseren u om bij een houten poort te kiezen voor bijpassende poortpalen. Deze poortpalen zijn op dezelfde manier bewerkt en behandeld als onze poorten. De poort en palen passen hierdoor perfect bij elkaar.

 


Hang- en sluitwerk voor houten poorten

Onze Country Ranger poorten worden standaard geleverd met zwaar verzinkt hang- en sluitwerk. Dit hang- en sluitwerk is speciaal voor onze houten poorten ontworpen en voldoet aan onze hoge kwaliteitseisen. Hierdoor kunt u uw poort ten minste 20 jaar onbezorgd gebruiken.

Montage en installatie

Wilt u dat uw poort op professionele wijze geplaatst wordt? Wij nemen u het werk graag uit handen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

 


 


Download