Country Farmer, het basismodel in het Poda assortiment


Praktische houten poort

Country Farmer is het praktische "weidehek" voor een lage prijs. Met een hoogte van 92 cm zijn de Farmer poorten lager dan de overige series. De constructie is eenvoudiger, met vier iets smallere dwarslatten. Country Farmer is ideaal voor omheiningen met lage hoogtes, wanneer onder het hek een bepaalde ruimte open moet blijven en voor ingangen waarbij de poort niet zo dominant hoeft te zijn.

Country Farmer poorten kunnen voor vele doeleinden worden gebruikt, zowel als enkelvoudige en als dubbele poorten. De hoogte bedraagt 92 cm en de poorten zijn leverbaar in de lengtes 100, 120, 180, 240, 300 en 360 cm.

Degelijke, onder druk geïmpregneerde uitvoering

Country Farmer poorten zijn vervaardigd uit onder druk geïmpregneerd grenen van sparren uit de Karpaten. Hierdoor zijn ze zeer robuust en daarmee is een lange levensduur verzekerd. De poorten zijn ook geschikt om te verven of lakken. De Country Farmer "weidehekken" worden geschaafd en zonder afgeschuinde randen geleverd. Ze worden geassembleerd met thermisch verzinkte slotbouten.

U kunt uw poorten naar wens aan onder druk geïmpregneerde vierkanten poortpalen met piramidekop of aan onder druk geïmpregneerde ronde grenen palen monteren.

Voor de poorten zijn complete sets met hang- en sluitwerk leverbaar, met alle montagepennen, scharnieren, vergrendelingen en eventuele andere onderdelen die u nodig heeft. Hang- en sluitwerk is beschikbaar voor zowel enkele als dubbele poorten.


 

 

Download