Country Farmer, het basismodel in het Poda assortiment


Praktische houten poort

Country Farmer is het praktische "weidehek" voor een lage prijs. Met een hoogte van 92 cm zijn de Farmer poorten lager dan de overige series. De constructie is eenvoudiger, met vier iets smallere dwarslatten. Country Farmer is ideaal voor omheiningen met lage hoogtes, wanneer onder het hek een bepaalde ruimte open moet blijven en voor ingangen waarbij de poort niet zo dominant hoeft te zijn.

Country Farmer poorten kunnen voor vele doeleinden worden gebruikt, zowel als enkelvoudige en als dubbele poorten. De hoogte bedraagt 92 cm en de poorten zijn leverbaar in de lengtes 100, 120, 180, 240, 300 en 360 cm.

 


Degelijke, onder druk geïmpregneerde uitvoering

Country Farmer poorten zijn vervaardigd uit onder druk geïmpregneerd grenen van sparren uit de Karpaten. Hierdoor zijn ze zeer robuust en daarmee is een lange levensduur verzekerd. De poorten zijn ook geschikt om te verven of lakken. De Country Farmer "weidehekken" worden geschaafd en zonder afgeschuinde randen geleverd. Ze worden geassembleerd met thermisch verzinkte slotbouten.

U kunt uw poorten naar wens aan onder druk geïmpregneerde vierkanten poortpalen met piramidekop of aan onder druk geïmpregneerde ronde grenen palen monteren.

Voor de poorten zijn complete sets met hang- en sluitwerk leverbaar, met alle montagepennen, scharnieren, vergrendelingen en eventuele andere onderdelen die u nodig heeft. Hang- en sluitwerk is beschikbaar voor zowel enkele als dubbele poorten.

 


Praktisch en voordelig

Country Farmer is het klassieke “veldhek” voor een mooie prijs, gemaakt van onder druk geïmpregneerd grenen in plaats van vurenhout en geconstrueerd met 4 iets kleinere dwarslatten. Country Farmer wordt gemonteerd met thermisch verzinkte slotbouten en wordt geschaafd, ongepolijst en zonder afgeschuinde randen geleverd. In deze uitvoering kunnen natuurlijke knoesten, splinters en barsten voorkomen. Door de hoogte van 91 cm zijn Farmer-hekken geschikt voor lagere afrasteringen en op plaatsen, waar extra vrije ruimte onder de hekken nodig is. Country Farmer is daarnaast populair als hek in de tuin of voor andere onopvallende toegangen (maar niet geschikt voor poortautomatisering - kijk daarvoor naar de Country House poortenserie). Accessoires voor alle behoeften Als steunpalen voor de Country Farmer-poorten raden wij ronde, drukgeïmpregneerde Poda-afrasteringspalen met een diameter van 14 cm aan. U kunt ook kiezen voor onze vierkante palen met piramidevormige bovenkant.

Technische specificaties

Hekelementen vanaf 240 cm worden beschouwd als “groot”. De montagepakketten bevatten alles voor de montage van het hek. De grendelbout voor houten poort is een extra veiligheidssluiting. Zie ook het productblad “Beslag voor houten poorten”.
 

 


 

 

Download produktblad