Elektrische afrasteringen voor rundvee

 

Insultimber schrikdraad afrastering

De schrikdraadafrastering met isolerende palen. Wij zijn specialist in het plaatsen van schrikdraadafrasteringen waarbij gebruik gemaakt wordt van isolerend hardhout. Met een insultimber afrastering heeft u hoge kwaliteit hout die geen stroom geleid. Hierdoor heeft u geen isolatoren nodig en kiest u voor een duurzame en onderhoudsarme afrastering voor uw rundvee.

Hout dat stroom niet geleid

Voor de Insultimber afrastering wordt gebruik gemaakt van speciaal geselecteerde palen. Het hout van deze palen heeft een isolerende werking. Omdat dit hout alleen in de tropen voorkomt maken wij gebruik van FSC® gecertificeerde hardhouten palen. Dit hout is isolerend en duurzaam. Een bewuste en duurzame keuze voor uw afrastering.

Insultimber afrastering voor natuurgebieden

De Insultimber gladdraad afrastering is zeer geschikt voor het afzetten van natuurgebieden. De combinatie van goed geleidend gladdraad en een sterk schrikdraadapparaat zorgen voor een goede afrastering. Enkele draden en insultimber palen op ruime afstand van elkaar zorgen voor minimale zichtbaarheid. Doordat rundvee veel respect heeft voor stroom, zullen zij de afrastering vermijden. Onderhoudsarm, zeer veilig en duurzaam zijn de kernwoorden voor de insultimber schrikdraad afrastering van Poda.

Afrastering zonder isolatoren

De Insultimber afrastering is herkenbaar door het ontbreken van isolatoren. De houten palen geleiden geen stroom waardoor isolatoren overbodig zijn. Vanwege de zeer specialistische eisen en voorwaarden doet u er goed aan om te informeren naar de mogelijkheden voor plaatsing van uw afrastering. Professionele montage van de Insultimber schrikdraad afrastering zorgt voor het beste resultaat. Hierdoor heeft u een goed werkende afrastering, voor uw koeien, zonder gedoe.

Meerdraads schrikdraad voor schapen en geiten

De meerdraadse schrikdraadafrastering is zeer geschikt voor schapen en geiten. Maar met het Insultimber schrikdraad kunt u ook zwijnen en ander wild van uw erf weren. Het schrikdraad is sterk genoeg om begroeiing te doden. U hoeft zich dus geen zorgen te maken voor stroomverlies via gras. Het goed geleidende schrikdraad dwingt respect af bij dieren. Hierdoor kunt u uw schapen zorgeloos in uw weide houden.

Hardhouten poort in Insultimber afrastering

Met een hardhouten poort in uw Insultimber afrastering onderstreept u kwaliteit en duurzaamheid. De glad afgewerkte hardhouten poorten van Poda passen zeer goed bij de Gallagher Insultimber afrastering. Met een combinatie van hoge kwaliteit schrikdraad en hoge kwaliteit hardhouten poort maakt u van uw weide een klein paradijs, voor uw koeien en andere dieren.

Poda schrikdraad alarm

Wilt altijd op de hoogte zijn van de status van uw schrikdraad? Met een Poda schrikdraad alarm bent u direct op de hoogte van een storing. Het Poda Schrikdraad Alarm wordt aan uw schrikdraad gekoppeld en meet continu de spanning op uw raster. Als de spanning te laag wordt krijgt u een mail en/ of sms. Een storing kan komen door een omgevallen boom of een kapot geknipte draad. Met het Poda schrikdraad alarm weet u zeker dat uw schrikdraad goed is en uw koeien niet kunnen uitbreken.

Schrikdraadapparaat voor Insultimber afrastering

Een goed schrikdraadapparaat versterkt de kwaliteit van de Insultimber afrastering. Maar welk schrikdraad apparaat is goed? Vele zaken beïnvloeden de kracht die een schrikdraadapparaat nodig heeft. Hoe lang is uw afrastering? Welke dieren wilt u met schrikdraad binnen houden? Welke begroeiing staat in de buurt van de afrastering. Hoe vaak wordt de afrastering gebruikt? Wilt u zeker weten welk apparaat het beste voor u is? Neem dan contact met ons op voor advies over schrikdraadapparaten.

Welke palen zijn geschikt voor Insultimber?

De insultimber afrastering kan geplaatst worden met één soort paal: de Insultimber paal. Dit is de enige paal op de markt die een isolerende werking heeft. Wanneer u kiest voor een Insultimber afrastering, kiest u voor een compleet systeem. Een afrastering-systeem van hoge kwaliteit en lange levensduur.

Prijzen van Insultimber

De kosten van een Insultimber afrastering zijn niet zo te geven. Vele factoren beïnvloeden de prijs van dit schrikdraad. Waar komt de afrastering? Hoe veel hoeken zitten in de afrastering? Welke dieren wilt u binnen houden? Of wilt u juist bescherming tegen wolven? Om goed te weten wat deze afrastering voor u kost moet u hier rekening mee houden. Neem gerust contact met ons op. Wij komen graag langs voor advies en prijzen van de Insultimber afrastering.

Plaatsen van Insultimber afrastering

Wilt u het Insultimber schrikdraad laten plaatsen? Een verstandige keuze. Door ruime ervaring in het plaatsen van schrikdraad bent u bij ons aan het juiste adres. Wij nemen u graag het werk van het bouwen van een schrikdraadraster uit handen. Door goede kennis, gedegen voorbereiding en het juiste gereedschap bent u zeker van zorgeloos gebruik van uw schrikdraad. Neem contact met ons op voor informatie over plaatsen van Insultimber schrikdraad.

Zoekt u een andere soort omheining?

Wilt u informatie over andere afrasteringen? Kijkt u gerust naar andere hekwerk producten van Poda.


 

 


Download