Gaasrasters en omheiningen voor schapen en geiten


Draad afrasteringen en gaasomheiningen – de ultieme oplossing

Een draad afrastering of gaasomheining voorzien van elektrische draden is de beste en meest effectieve manier om schapen en geiten te omheinen. Alleen gaas leidt vaak tot vernieling doordat de dieren schuren en duwen in het gaas. Een standaard gaasafrastering kan daardoor gemakkelijk vernield worden met mogelijk uitbreken tot gevolg.

Daarom adviseren wij het Poda Supernet®. Het bestaat uit “gehard” (High Tensile) staaldraad dat met een speciale driedubbele knoop tot een net is geknoopt. De hoogwaardige kwaliteit van Supernet® zorgt ervoor dat de afrastering zijn vorm behoudt en bij contact terugveert.

Schrikdraad

Om dieren uit de buurt van de omheining te houden adviseert Poda om de gaasafrastering te voorzien van schrikdraad. Meestal wordt een boven- en onder draad gebruikt, in isolatoren gemonteerd. De afrastering kan worden geïnstalleerd met Ökopfosten/organische palen (Poda Økopæl®) van Europees acaciahout of met de bekende onder hoge druk geïmpregneerde Poda-afrasteringspalen van Europees grenen.

Met deze oplossing bent u verzekerd van een effectieve afrastering die jarenlang met minimaal onderhoud mee zal gaan.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw lokale Poda-partner.


 

 


Download