Afrastering en omheining voor schapen en geiten met gaas


Gaashekwerk en afrastering met gaas – de ultieme oplossing

Een gaashekwerk of gaasafrastering voorzien van elektrische draden is de beste en meest effectieve manier om schapen en geiten te omheinen. Alleen gaas leidt vaak tot vernieling doordat de dieren schuren en duwen in het gaas. Een standaard gaashekwerk kan daardoor gemakkelijk vernield worden met mogelijk uitbreken tot gevolg.

Daarom adviseren wij als gaas het Poda Supernet®. Het bestaat uit “gehard” (High Tensile) staaldraad dat met een speciale driedubbele knoop tot een net is geknoopt. De hoogwaardige kwaliteit van Supernet® zorgt ervoor dat de afrastering zijn vorm behoudt en bij contact terugveert.

Gaashekwerk voor de tuin

Voor particulier gebruik, zoals voor een gaas afrastering van uw tuin, adviseren wij het Poda Multinet.

Bent u op zoek naar een stevig gaashekwerk voor rond uw huis? Bekijk dan onze afrastering gaas voor om de tuin

Schrikdraad bij de gaasafrastering

Om dieren uit de buurt van de omheining te houden adviseert Poda om het gaashekwerk te voorzien van schrikdraad. Meestal wordt een boven- en onder draad gebruikt, in isolatoren gemonteerd. De afrastering kan worden geïnstalleerd met Ökopfosten/organische palen (Poda Økopæl®) van Europees acaciahout of met de bekende onder hoge druk geïmpregneerde Poda-afrasteringspalen van Europees grenen.

Met deze oplossing bent u verzekerd van een effectieve gaasafrastering die jarenlang met minimaal onderhoud mee zal gaan.

Informatie en prijzen gaashekwerk

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw lokale Poda-partner.


 

 


Download