Mobiele afrastering en omheiningpanelen


Mobiele panelen

Het is altijd handig om mobiele panelen bij de hand te hebben voor het omheinen van schapen en geiten. De panelen van Poda zijn van goede kwaliteit, licht van gewicht en eenvoudig in gebruik. De afzonderlijke elementen hebben aan de uiteinden gelaste klemmen, waarmee ze aan elkaar kunnen worden gekoppeld. U hebt dus geen touwen, kettingen of andere losse onderdelen nodig. De elementen zijn ook geschikt als panelen voor het afzonderen van lammeren en kunnen ook buiten het graasseizoen prima worden gebruikt. De elementen zijn gegalvaniseerd en verkrijgbaar in lengtes van 180 en 250 cm.

Het schapen- en geitennet

Een schapennet van Poda is een veilige en praktische oplossing voor schapen. Het schriknet is 90 cm hoog, 50 meter lang en functioneert als een elektrische afrastering. De elektrische afrastering beschermt ook tegen vossen en andere ongewenste 'gasten'. De elektrische afrastering van Poda wordt als complete set geleverd, met zwarte palen met dubbele punt, 4 grondankers, spansnoer en waarschuwingsbordje. De stroomvoorziening vindt plaats via een reeds bestaande elektrische afrastering of via een separaat schrikdraadapparaat(optioneel).

SmartFence
- 100 m afrastering in 5 minuten!

SmartFence is een geniale elektrische afrastering met 4 draden die maar liefst 100 meter lang is. Zowel de draden als de 10 met glasvezel versterkte palen zijn licht van gewicht; het hele pakket weegt slechts 6 kg. Het op- en afbouwen gaat erg snel dankzij de draadhaspel; de geïntegreerde haspel zorgt er automatisch voor dat de draad gelijkmatig op spanning blijft. De hoekpalen kunnen met de gemonteerde spansnoeren en grondankers eenvoudig worden geplaatst. SmartFence wordt van stroom voorzien via een reeds bestaande elektrische afrastering of via een separaat schrikdraadapparaat(optioneel).