Mobiele rasterelementen voor rundvee


 

Deze elementen zijn zeer veelzijdig inzetbaar voor paarden en zijn geschikt voor het bouwen van boxen, longeer- en rijbakken en terreinafbakening. Alle elementen zijn volledig thermisch verzinkt na het lassen en daardoor extreem duurzaam.

Variabel in te zetten door twee kettingverbindingen aan één kant. Afgeronde randen zorgen voor maximale veiligheid voor mens en dier.

 


 

Deze rasterelementen of zgn. panelen van ovale stalen buizen zijn verkrijgbaar in twee versies, elk in drie lengtes. De panelen hebben een lengte van 240 cm, 300 cm of 360 cm en zijn elk verkrijgbaar met een geïntegreerde afsluitbare doorgangshek van 122 cm breed en 220 cm hoog.

 


Voor paarden, runderen en schapen

Deze nieuwe, mobiele vanghokelementen zijn een geniale hekoplossing die je op talloze manieren kan gebruiken, zowel voor runderen als voor paarden.

 

Behalve vanghokken kan je er boxen, roundpens en andere flexibele omheiningen mee bouwen. Met behulp van kettingen aan het einde van elk element kunnen ze steeds opnieuw worden gecombineerd in elke gewenste vorm. De kettingen zijn een groot voordeel bij koppeling op een oneffen ondergrond.

 

De beugels aan de onderkant maken het makkelijk om de elementen op hun plaats te trekken, de afgeronde randen maken ze veilig voor dier en mens.

 

Poda vanghokelementen zijn gemaakt van sterke, ovale stalen buizen en worden na het lassen compleet gegalvaniseerd. Dat maakt ze extreem houdbaar.

Technische specificaties

De elementen zijn verkrijgbaar in 2 modellen en 3 lengtes. Beide modellen zijn 170 cm hoog, maar het ene heeft een poort van 122 cm breed en 220 cm hoog.

 

De elementen zijn verkrijgbaar in een lengte van 240, 300 en 360 cm
 

 

 


 

 

Download produktblad