Houten omheiningen met liggers

Houten omheiningen met liggers

Houten omheiningen met liggers voor paarden combineren veiligheid met een mooie uitstraling en flexibiliteit. Met de robuuste, mooie, en kwalitatief hoogwaardige materialen die zijn gebruikt ontstaan stijlvolle en representatieve omheiningen, die zich door hun klassieke ontwerp prachtig in ieder landschap laten inpassen. Hiermee ontstaat een harmonisch geheel. Dankzij het sterke materiaal is een omheining met liggers zowel robuust als goed zichtbaar, waardoor de paarden de omheining als een natuurlijke barrière in het landschap ervaren. Een grens die gemakkelijk te herkennen is en gerespecteerd wordt.

Ruime keuze in omheiningen

Poda biedt een ruime keuze aan houten omheiningen met liggers voor paarden. Van "klassiek" met palen en liggers waarbij de liggers tegen de zijkanten van de palen zijn bevestigd tot "modern" zoals bijvoorbeeld het type Master. Hier worden de liggers in gaten in de palen bevestigd, zodat de omheining er aan beide zijden hetzelfde uitziet.

Poda montageservice

Poda beschikt over ervaren en optimaal geschoolde montageteams én speciale machines door het hele land voor alle omheiningen met liggers. Een professionele montageservice waarmee Poda het beste resultaat kan garanderen die aan uw wensen voldoet.