Omheining en afrastering paarden

 


 


Omheining paarden

 

Een omheining voor paarden moet aan veel eisen voldoen. U kunt daarbij denken aan:

  • Veilig voor paard en mens
  • Betrouwbaarheid van de omheining
  • Uitstraling, past de paarden omheining bij uw huis?
  • Levensduur, hoe lang wilt u dat uw paarden omheining blijft staan?

Afrastering paarden

Welke afrastering voor paarden past bij u? Bij Poda doen we er alles aan om veiligheid te combineren met esthetiek en een prijs/kwaliteit verhouding. Daarom bieden we een breed assortiment aan afrastering voor paarden allemaal gekenmerkt door stevige materialen en een prachtig ontwerp. U wilt tenslotte ook dat de beste afrastering voor uw paard bij de omgeving van uw woning past.

 

Omheining paarden weiland

 

De beste paarden omheining is zichtbaar, staat stevig en blijft jarenlang mooi. Bij Poda heeft u ruime keuze in omheiningen en poorten. Door de hoge kwaliteit geven wij tot 20 jaar garantie. Voor een omheining voor uw paarden weiland zit u goed bij Poda, maar ook voor schuilstallen en zelfs waterbakken voor in de wei kunt u bij ons terecht.

Houten omheining paarden

Een houten omheining voor paarden komen natuurlijker over dan omheiningen van staal. Dat is een belangrijke reden dat men vaak kiest voor houten omheiningen voor paarden. Veel mensen vinden het beter passen bij de omgeving in de wei. Bekijk ons ruime aanbod aan houten paarden omheiningen en maak uw keuze. Neem contact met ons op voor de gratis catalogus.