Bruggen en trappen; oplossingen op maat


Gemakkelijke toegang tot de natuur

Om de natuur voor iedereen toegankelijk te maken, bestaat in veel natuurgebieden de behoefte om beken, drassige gebieden en steile hellingen voor bezoekers overbrugbaar te maken.

Hierbij kunnen wij helpen met het maken en plaatsen van bruggetjes, oversteekplaatsen en trappen; allemaal met een eenvoudig, praktisch en rustiek ontwerp dat perfect opgaat in de natuur.

 


Duurzame en natuurlijke materialen

Bruggen en trappen kunnen worden gemaakt van verschillende houtsoorten, hoewel we meestal onbehandeld robinia gebruiken dat zich onderscheidt met een lange levensduur. Het hout is minimaal bewerkt en volledig onbehandeld.

Daardoor kan het uiteindelijk zonder problemen worden hergebruikt of worden opgenomen in de kringloop van de natuur. Robinia is ook het materiaal waarvan onze FSC®-gecertificeerde Poda Økopæl®-palen gemaakt zijn.

Wij ontwerpen en maken bruggen en trappen op maat, aangezien geen twee projecten gelijk zijn. Neem contact op met uw plaatselijke Poda-centrum voor de perfecte, natuurlijk oplossing die precies past bij uw natuurproject.

 


Gemakkelijke toegang tot de natuur

Om de natuur voor iedereen toegankelijk te maken bestaat in veel natuurgebieden de behoefte om beken, drassige gebieden en steile hellingen voor bezoekers overbrugbaar te maken. Hierbij kunnen wij helpen met het maken en plaatsen van bruggetjes, oversteekplaatsen en trappen; allemaal met een eenvoudig, praktisch en rustiek ontwerp dat perfect opgaat in de natuur. Bruggen en trappen kunnen worden gemaakt van verschillende houtsoorten, hoewel we meestal onbehandeld robinia gebruiken dat zich onderscheidt met een lange levensduur. Robinia is ook het materiaal waarvan onze FSC®-gecertificeerde Poda Eco-palen gemaakt zijn. Wij ontwerpen en maken bruggen en trappen op maat, aangezien geen twee projecten gelijk zijn. Neem contact op met uw plaatselijke Poda-centrum voor de perfecte, natuurlijk oplossing die precies past bij uw natuurproject.

Technische specificaties

Deze producten worden naar wens gemaakt en worden aangepast aan de betreffende omstandigheden.
 

 


 

 

Download produktblad