Doorgangen, overstappen en fietsenrekken


Poda is meer dan "alleen hekken"

Wij kunnen ook het juiste, natuurlijke bijbehorende materiaal leveren voor toegang tot natuurgebieden, dierenparken en ander plekken met omheinde dieren. Wat onze oplossingen gemeenschappelijk hebben, is dat we ze aanpassen aan de gebruikers, de omheinde dieren en de afrastering zelf. Hier vindt u klassieke constructies die wij maken van hout. Wij raden onze Eco-paal aan, gemaakt van Europese robinia, dat bekendstaat om zijn hardheid en lange levensduur. Het hout is minimaal bewerkt en volledig onbehandeld. Daardoor kan het zonder problemen worden hergebruikt of worden opgenomen in de kringloop van de natuur.

 

Overstappen

 

Een overstap is een traditionele constructie om over afrasteringen te klimmen. Een A-model is eenvoudig en "dierenbestendig". Het laddermodel kan in grote afmetingen worden gemaakt en kan verplaatsbaar zijn: perfect voor tijdelijk gebruik zoals bij jacht, oriëntatielopen en begeleide wandelingen. Het model met treden is bijzonder gebruikersvriendelijk met zijn brede planken, maar kan door geiten worden gebruikt. Bovendien kan deze overstap niet worden gemaakt met meer dan drie treden voor een omheining van maximaal 120 cm.

 


Doorgangen

Doorgangen kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Een verspringende doorgang kan dienen als barrière voor auto's en als chicane om de snelheid van fietsers te temperen, terwijl voetgangers gewoon kunnen passeren. Terwijl een verspringende doorgang dieren niet kan tegenhouden, kan een pijlvormige doorgang gemaakt worden om paarden en vee binnen te houden.

 

Fietsenrekken

 

Op plekken waar het niet toegestaan of mogelijk is om de fiets mee te nemen, is een fietsenrek nodig. Uiteraard moet dat ook van hout zijn. Ook onze fietsenrekken worden naar wens gemaakt - de perfecte, natuurlijke oplossing!

 


Technische specificaties

Deze producten worden naar wens gemaakt en worden aangepast aan de betreffende omstandigheden en behoeften.
 

 


 

 

Download produktblad