Schuilstal voor uw dieren

Uw dieren moeten tegen zon, wind en onweer kunnen schuilen. Een schuilstal van Poda is een praktische en efficiënte oplossing van uitstekende kwaliteit. Door de flexibele constructie kan de schuilstal overal worden geplaatst en naar behoefte worden verplaatst.

Schuilstal: vier basisformaten

Standaard is de schuilstal verkrijgbaar in vier basisformaten. De schuilstal is modulair opgebouwd, zodat het kan worden uitgebreid in het geval er later behoefte is aan meer ruimte.

De constructie bestaat uit sterke, thermisch verzinkte U-profielen en vierkante buizen, die met RVS bouten en moeren met elkaar zijn verbonden. De gesloten achter- en zijwanden zijn uitgevoerd in uiterst stabiele 38 mm dikke, glad geschaafde planken van geïmpregneerd naaldhout, die met messing en groef met elkaar zijn verbonden.

Het dak heeft een uitsteek van 30 cm aan de achterzijde en een uitsteek van 120 cm aan de voorzijde. Het is bedekt met verzinkte en gelakte, stalen trapeziumplaten. De trapeziumplaten hebben een bijzonder hoog profiel dat het dak extra sterk maakt. Goed bestand tegen bijvoorbeeld sneeuwlast.

Schuilstal offerte

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte met of zonder montage. 


 

 


Download