Klaphek voor wandelpaden door natuurgebieden


Een robuust klaphek met spijlen. Gemaakt van onbehandeld vuren FSC 100%. Ideaal voor doorgangen in afrasteringen rondom natuurgebieden en honden uitlaatgebieden.

Solide en praktisch klaphek

Klaphekken van Poda zijn solide en praktisch. Ze vallen vanzelf dicht en zijn daardoor ideaal voor afrasteringen rondom bijvoorbeeld honden uitlaatgebieden en natuurgebieden met veel publiek.

Dankzij de nauwe spijlen is het klaphek geschikt voor de omheining van de meeste soorten dieren, zoals schapen met lammeren in combinatie met een schapenhek. Daarnaast voldoet de afstand tussen de spijlen aan de wettelijke eisen voor hekken die worden gebruikt voor kleuterscholen en speeltuinen. Dit klaphek, met een wat ruwe uitstraling, is dus ook heel geschikt voor omheiningen van speelplaatsen in de natuur.

Materiaal

Het klaphek is gemaakt van onbehandeld, FSC-gecertificeerd vuren uit de Karpaten en wordt gemonteerd met roestvrijstalen schroeven en bouten. Het hek heeft dus een goed milieuprofiel. Het klaphek kan worden na-behandeld en mag in gemonteerde toestand niet in contact komen met de grond.


 

 


Download