Klaphek voor wandelpaden door natuurgebieden


 

Een robuust klaphek met spijlen. Gemaakt van onbehandeld vuren FSC 100%. Ideaal voor doorgangen in afrasteringen rondom natuurgebieden en honden uitlaatgebieden.

Solide en praktisch klaphek

Klaphekken van Poda zijn solide en praktisch. Ze vallen vanzelf dicht en zijn daardoor ideaal voor afrasteringen rondom bijvoorbeeld honden uitlaatgebieden en natuurgebieden met veel publiek.

Dankzij de nauwe spijlen is het klaphek geschikt voor de omheining van de meeste soorten dieren, zoals schapen met lammeren in combinatie met een schapenhek. Daarnaast voldoet de afstand tussen de spijlen aan de wettelijke eisen voor hekken die worden gebruikt voor kleuterscholen en speeltuinen. Dit klaphek, met een wat ruwe uitstraling, is dus ook heel geschikt voor omheiningen van speelplaatsen in de natuur.

Robuust klaphek bij een natuugebied met koeien. Poda omheiningen

 


Mooie toepassing van een Poda Omheiningen klaphek van vuren hout. In het natuurgebied staan koeien. Poda Omheiningen

Materiaal

Het klaphek is gemaakt van onbehandeld, FSC-gecertificeerd vuren uit de Karpaten en wordt gemonteerd met roestvrijstalen schroeven en bouten. Het hek heeft dus een goed milieuprofiel. Het klaphek kan worden na-behandeld en mag in gemonteerde toestand niet in contact komen met de grond.

 


Zorg dat voor de dieren de deur altijd is afgesloten

Een klassieke klaphek is de oplossing wanneer er gemakkelijk toegang moet zijn voor mensen en u zeker wilt zijn dat voor de dieren de deur gesloten blijft. Dit degelijke en praktische model van Poda is ideaal als zelfsluitend deel in een hek voor natuurgebieden en andere plekken waar veel publiek komt.

 

Voor zowel dieren als kinderen

De nauw aansluitende spijlen maken de klaphek zeer geschikt om de meeste soorten dieren binnen een omheining te houden, zoals schapen met lammeren, maar ook als omheiningen voor terreinen waar honden mogen worden uitgelaten. Bovendien voldoet de afstand tussen de spijlen ruimschoots aan de wettelijke eisen voor hekken die worden gebruikt voor kindertuinen en speeltuinen. Met zijn overlangs gezaagde enigzins ruwe uiterlijk is het klaphek daarom ook zeer geschikt voor omheiningen rond kindertuinen.

 

Goed milieuprofiel

Het klaphek is gemaakt van onbehandeld FSC®-gecertificeerd rood vurenhout van de fijnspar uit de Karpaten en heeft daarom een goed milieuprofiel. Het geheel is uitgevoerd met roestbestendige schroeven en bouten en aangezien vurenhout geen water opneemt gaat de deur lang mee zolang deze niet met grond in aanraking kan komen. Regenwater zal bovendien snel van de schuine vlakken aflopen. Het klaphek wordt gemonteerd met een klein opgelegd Poda-scharnier aan de boven- en onderzijde.

Technische specificaties

Materialen 35 mm FSC®-gecertificeerd, onbehandeld aan de lucht gedroogd rood vurenhout (Picea abies), roestbestendige schroeven en bouten

Lengte: 120 cm

Hoogte: 100 cm

Dikte: 70 mm

Gewicht: Ca. 11 kg
 

Houten klaphek van Poda Omheiningen zijn een solide en praktische oplossing, vallen vanzelf dicht

 


 

 

Download produktblad