Poda Master, de hardhouten doorsteekomheining


 

Een omheining die nieuwe maatstaven zet en die zijn perfecte afwerking en onderhoudsgemak generaties lang behoudt. Een Master omheining is gemaakt van de meest duurzame houtsoorten in de wereld. De onovertroffen kwaliteit van hardhout geeft uw omheining, paddock of longeer-cirkel een unieke schoonheid en geeft u permanente vreugde. Deze zeer exclusieve paddock omheinining bestaat uit vierkante, geschaafde, palen van 9,5 x 9,5 cm en afgeronde planken van 3,5 x 12,3 cm. Bovendien worden de palen en planken fijn geschuurd zodat het hekwerk splintervrij is en er weinig letselrisico bestaat. De paalpunten zijn diamant-vormig en voorzien van een gefreesde groef.

Voorbeeld van een paddock in een splintervrije Poda Master omheining, gemaakt van de meest duurzame houtsoorten in de wereld.

 


Mooi voorbeeld van een paarden omheining en paddock. Deze poda Master Omheining is voorzien van het OLB-certificaat.

Hardhout met certificaat

U kunt met een goed geweten kiezen voor een Poda Master omheining. Deze is voorzien van een OLB-certificaat.

Dat betekent dat het hout dat het hout overeenstemt met de lokale wetgeving en voldoet aan de voorschriften van de bosbouw. De oorsprong van het hout kan worden gedetecteerd en gegarandeerd.

Een paddock omheining zonder elektrische afrasteringsdraad dwingt geen respect af. Meer veiligheid voor uw dieren kunt u bereiken door het toevoegen van een elektrische draad (minimaal 1). Deze kan extra worden gemonteerd. Zie hiervoor onze garantievoorwaarden. De hoogte varieert van 1,20 m tot 1,50 m of een hoogte naar eigen wens met twee, drie of 4 planken. Master palen 9,5 x 9,5 x 225 cm. Master planken 3,5 x 12,0 x 250 cm. Paalafstand ca. 250 cm.

 


Hoogste standaard

Master zet de hoogste standaard voor exclusieve doorsteekomheiningen op de markt.

De Master omheining is gemaakt van mooi en houdbaar hardhout; dit betekent slechts minimaal onderhoud voor meerdere generaties plezier.

De verwerking is van topklasse

De palen zijn uitgevoerd met afgeschuinde kanten en de pyramide vormige paalkoppen zijn voorzien van een fraaie gefreesde rand. Voor de liggers gebruiken we stevige, afgeronde planken.

De knoestvrije palen en liggers zijn geschaafd en geslepen. Hierdoor is de Master-omheining splintervrij en daarmee prettig en veilig om aan te raken.

Het gepersonaliseerde ontwerp voor uw omheining betekent dat u rekening moet houden met een levertijd.

Technische specificaties

Master liggers 3,5 x 12,3 x 250 cm

Master paal 9,5 x 9,5 x 225 cm
 

Mooi detail van de Poda Master doorsteekomheining, toepassing longeer-cirkel van deze duurzame splintervrije hardhouten omheining.

 


 

 

Download productsheet