Poda Master, de hardhouten doorsteekomheining


Een omheining die nieuwe maatstaven zet en die zijn perfecte afwerking en onderhoudsgemak generaties lang behoudt. Een Master omheining is gemaakt van de meest duurzame houtsoorten in de wereld. De onovertroffen kwaliteit van hardhout geeft uw omheining, paddock of longeer-cirkel een unieke schoonheid en geeft u permanente vreugde. Deze zeer exclusieve paddock omheinining bestaat uit vierkante, geschaafde, palen van 9,5 x 9,5 cm en afgeronde planken van 3,5 x 12 cm. Bovendien worden de palen en planken fijn geschuurd zodat het hekwerk splintervrij is en er weinig letselrisico bestaat. De paalpunten zijn diamant-vormig en voorzien van een gefreesde groef.

Hardhout met certificaat

U kunt met een goed geweten kiezen voor een Poda Master omheining. Deze is voorzien van een OLB-certificaat.

Dat betekent dat het hout dat het hout overeenstemt met de lokale wetgeving en voldoet aan de voorschriften van de bosbouw. De oorsprong van het hout kan worden gedetecteerd en gegarandeerd.

Een paddock omheining zonder elektrische afrasteringsdraad dwingt geen respect af. Meer veiligheid voor uw dieren kunt u bereiken door het toevoegen van een elektrische draad (minimaal 1). Deze kan extra worden gemonteerd. Poda biedt u 20 jaar garantie tegen rot. Zie hiervoor onze garantievoorwaarden. De hoogte varieert van 1,20 m tot 1,50 m of een hoogte naar eigen wens met twee, drie of 4 planken. Master palen 9,5 x 9,5 x 225 cm.Master planken 3,5 x 12,0 x 250 cm.Paalafstand ca. 250 cm.


 

 


Download