Paddock voor uw paarden - Texas


Paddock van de beste kwaliteit

Zoekt u een duurzame, veilige paddock voor uw paarden? Deze exclusieve houten omheining is bijzonder geschikt voor permanente paddocks, maneges en longeer-cirkels. Poda maakt geen compromissen als het gaat om kwaliteit en uitstraling. Deze standaard paddock heeft een unieke uitstraling voor een betaalbare prijs – de paddock heeft twee voorkanten en geen achterkant.

Voordeel houten paddock Texas

De Texas paarden paddock wordt gemaakt van Noord Europees grenenhout. Dit hout is door zijn trage groei veel robuuster dan hout van inheemse soorten pijnbomen. Een ander voordeel van dit grenen is dat deze goed geïmpregneerd kan worden.

  • Vergeleken met sparren, is het mogelijk om grenen tot in de kern te impregneren.
  • Het hekwerk wordt in één van de modernste en meest milieu bewuste impregneerbedrijven van Europa onder druk geïmpregneerd.
  • Daarom kan Poda u een garantie van 20 jaar tegen rotten geven. Zie onze garantievoorwaarden.
  • De palen van de Texas paarden paddock hebben een krimpnaad. Dat is een inkeping over de volle lengte van de palen, die nadelige weersomstandigheden tegen gaat. Deze behandeling voorkomt effectief het ''draaien'' en ''scheuren'' van palen.

Omheining van de paddock

In de paddock moet uw paard vrij en veilig kunnen bewegen. Daarom zijn al onze paddock omheiningen voorzien van stabiele palen en planken en zijn deze glad geschaafd en afgerond. Dankzij de robuuste materialen ervaren de paarden de omheining als een natuurlijke barrière in het landschap. Zo is de omheining van de paddock een grens die gemakkelijk te herkennen is en gerespecteerd wordt. 

 

Meer veiligheid voor uw dieren kunt u bereiken door het toevoegen van een elektrische draad (minimaal 1). Deze kan extra worden gemonteerd. Plaats eventueel een schuilstal om uw paarden een comfortabele plek tegen zon, wind en regen te bieden.

Paddock laten plaatsen

Onze deskundige partners adviseren u graag over de beste paddock voor uw paarden. Wilt u de paddock laten plaatsen? Neem gerust contact op met de lokale specialisten van Poda, zij helpen u graag. Zo kan uw paard lekker naar buiten en lekker los en bent u verzekerd van een veilige en duurzame paddock.

 

Een Texas paddock hekwerk is zout- en teerolie geïmpregneerd verkrijgbaar met twee of drie liggers.

De hoogte varieert van 1,20 m tot 1,50 m of een hoogte naar eigen wens.

  • Texas palen voor 2 liggers rond 14 x 200 cm.
  • Texas palen voor 3 liggers rond 14 x 250 cm.
  • Texas liggers rond 8 x 300 cm.
  • Paalafstand ca. 300 cm.

 


 

 


Download