Poda Dallas, de kunststof doorsteekomheining


 

De kunststof omheining type Dallas is de perfecte combinatie van kwaliteit en schoonheid. Deze omheining is naast de hoge veiligheid bijzonder fraai.

Als u een kunststof omheining wilt aanschaffen, dan maakt u met de Dallas kunststof omheining de beste keuze. Deze omheining hoeft u nauwelijks te onderhouden. Wanneer de omheining vies wordt, dan kunt u hem eenvoudig schoonmaken met een vochtige doek.

Als u een kunststof omheining wilt aanschaffen, dan maakt u met de Dallas kunststof omheining de beste keuze. De omheining hoeft u nauwelijks te onderhouden. Poda omheiningen

Wat zijn de voordelen van een kunststof omheining?

Een kunststof omheining heeft vele voordelen ten opzichte van een houten omheining.

Constante kwaliteit: de kunststof omheining wordt in een fabriek geproduceerd hierdoor is de kwaliteit constant; Identieke uitstraling van de omheining: elke paal en elke ligger is gelijk. U weet dus hoe de omheining er nu en over tien jaar uitziet; Onderhoudsarm: voor deze omheining wordt alleen 100% nieuw kunststof gebruikt. Dit zorgt ervoor dat de natuur geen vat krijgt op uw omheining. Geen verkleuringen en taai of breekbaar kunststof en u kunt hem makkelijk schoonhouden; Veilig: de Dallas omheining is enigszins flexibel.

Bij een botsing buigt deze een stukje mee waardoor de klap minder hard is; Milieuvriendelijk en recyclebaar: continue ontwikkeling van productiemethodes zorgen dat de belasting van het milieu tot een minimum beperkt wordt. Omdat de omheining van 100% kunststof gemaakt is, kan deze na gebruik goed gerecycled worden; Duurzaam: door de hoge kwaliteit kiest u ervoor om jarenlang zorgeloos gebruik te maken van uw omheining.

Twee paarden achter een de Poda Dallas kunststof omheining. Mooie combinatie van kwaliteit en schoonheid. Poda OmheiningenWaarom kiezen voor een kunststof omheining?

De kunststof omheining type Dallas is een uitstekende keuze om uw weiland, tuin of paddock te omheinen. In deze omheining komen functionaliteit, duurzaamheid en schoonheid samen. U kiest voor een kunststof omheining omdat u:

het beste voor uw dieren wilt; geen zorgen over onderhoud of vervanging wilt; kwaliteit belangrijk vindt; een strakke en mooie omheining wilt.

Voor welke dieren is de kunststof omheining geschikt?

De kunststof omheining is geschikt voor paarden, rundvee, alpaca’s, lama’s en ezels. Schrikdraad zorgt dat dieren respect krijgen voor uw omheining. Duwen, trekken en schuren aan een omheining is voor dieren heerlijk. Maar uw omheining wordt hier niet beter van. Daarom adviseren wij u om een schrikdraad te bevestigen.

De Dallas kunststof omheining is uitstekend voor het verfraaien van uw woning. Behalve dat deze omheining zeer functioneel is voor diverse dieren is dit een stijlvolle oplossing als erfafscheiding.

 

 


Dallas de kunststof omheining van Poda omheiningen is zeer geschikt als paddock.

Montage van de kunststof omheining type Dallas?

Professionele montage en installatie van uw kunststof omheining geeft u vertrouwd uit handen aan Poda Omheiningen. Wij beschikken over machines en gereedschap wat afgestemd is op het bouwen en plaatsen van omheiningen. Omheiningen en afrasteringen is waar wij dagelijks mee werken. Nieuwe omheiningen plaatsen, bestaande omheiningen onderhouden, repareren en opknappen.

Kunststof combineren met schrikdraad?

Elke omheining is te combineren met schrikdraad. De kunststof Dallas omheining is met schrikdraad ook goed te combineren. Sterker nog, de levensduur van uw omheining wordt enorm verlengt door het gebruik van schrikdraad. Dieren en mensen hebben namelijk respect voor een omheining met schrikdraad. Duwen, trekken, schuren en op de omheining zitten voorkomt u door het plaatsen van een schrikdraad.Neem contact op voor uw mogelijkheden.

Kunststof omheining om uw huis?

De Dallas kunststof omheining is uitstekend voor het verfraaien van uw woning. Behalve dat deze omheining zeer functioneel is voor diverse dieren is dit een stijlvolle oplossing als erfafscheiding.Door de hoge kwaliteit kunststof blijft de omheining net zo lang, of misschien zelfs langer goed als uw woning. Daarnaast blijft de uitstraling als nieuw. Nu, over vijf jaar, over tien jaar en over twintig jaar.

 

Voordelen

 • Veilig
 • Onderhoudsarm
 • Duurzaam
 • 10 jaar garantie
 • Goed schoon te houden
 • Geen voor- of achterkant

Nadelen

 • Geen natuurproduct

 

 


Deze veilige en representatieve kunststof omheining is bijzonder omdat de omheining gebruikt kan worden als weideomheining, paddockomheining, maar ook als tuinomheining of dressuurring. De omheining verrot niet en behoeft niet geschilderd te worden. De Dallas omheining is flexibel en buigt tot in zekere mate mee wanneer er sprake is van een ongeval. De Dallas omheining ziet er traditioneel uit en bestaat uit 100% zuiver polymeerhars met UV- stabilatoren welke er voor zorgen dat de omheining niet verkleur of verhardt in de zon. Alle materialen zijn 100% recyclebaar en daardoor milieuvriendelijk.

 

Specifieke eigenschappen en voordelen

 

 • Zeer veilig en goed zichtbaar.
 • 10 jaar garantie Op het materiaal.
 • De palen en liggers zijn gemaakt van 100% hoogwaardig en nieuw PVC.
 • Onderhoudsvrij, dus niet meer schilderen.
 • Weersbestendig, de omheining verrot en vervormt niet.
 • Fraai en kleurecht, verkleurt niet.
 • Eenvoudig te reinigen en slagvast.
 • Milieuvriendelijk, 100% recyclebaar.
 • Geen schroeven of spijkers zichtbaar.
 • Aan beide kanten gelijk, geen voor of achterkant.
 • Verkrijgbaar met 2 of 3 liggers.

De Poda Dallas kunststof omheining is veilige en representatieve kunststof omheining en bijzonder omdat de omheining gebruikt kan worden als weideomheining, paddockomheining,

Technische gegevens

Schrikdraad Voor een omheining zonder schrikdraad hebben dieren geen respect. Om de veiligheid voor uw dieren te optimaliseren en de levensduur van uw omheining te verlengen raden wij u aan minimaal 1 stroomdraad te bevestigen.

 


 

 

Download produktblad