Poda Farmland omheining, duurzaam rood cederhout


Landelijk hekwerk

Het Poda Farmland® hekwerk is gemaakt van Western Red Cedar. Dit landelijke hekwerk heeft een natuurlijke schoonheid. Uw perceel veranderd met deze omheining in een juweeltje.

Duurzaam houten hekwerk

De Poda Farmland® omheining is een onbehandeld hekwerk gemaakt van hout uit Noord-Amerika. Dit Western Red Cedar hout staat bekend om zijn vele kleuren en duurzaamheid. Het duurzame hout wordt gekapt in de bossen van noordwest Amerika. Hier worden de boomstammen gespleten tot een systeem van palen en liggers. Deze palen en liggers vormen de basis van uw hekwerk.

Welke kleur heeft uw nieuwe hekwerk?

In nieuwe staat heeft het Poda Farmland® hekwerk vele mogelijke kleuren. Licht geelbruin, rozebruin, zalmkleurig en chocoladeachtig bruin, zomaar een greep uit de mogelijke kleuren van Western Red Cedar. Na verloop van tijd vervagen de kleuren en wordt het hout zilvergrijs tot licht roodbruin.

Deze kleuren geven de Farmland® omheining zijn charme en zorgt dat deze als natuurlijk opgaat in zijn omgeving.

Hoe lang blijft mijn hekwerk goed?

Het Farmland® hekwerk is onbehandeld. Hierdoor blijft het hout gevoelig voor weer en wind. Een hekwerkpaal van Western Red Cedar gaat langer mee dan kastanjehout, maar minder lang als hardhout. Afhankelijk van de omstandigheden blijft dit hout 15 tot 20 jaar goed.

Heb ik schrikdraad nodig?

Gebruikt u het Farmland® hekwerk als omheining voor uw dieren? Dan adviseren wij het gebruik van een schrikdraad. Een dier vindt het heerlijk om aan uw nieuw geplaatste omheining te schuren. Uw omheining wordt door het schrikdraad beschermd tegen dit gedrag. Hierdoor verlengt u de levensduur van uw omheining met vele jaren.

Past gaas bij dit hekwerk?

Het mooie van deze landelijke omheining is dat het een prima basis is voor aanvullende afrastering. Schrikdraad en gaas zijn goede aanvullingen voor deze omheining. Het schrikdraad verlengt de levensduur van uw omheining en verhoogt de veiligheid van uw dieren, uw omgeving en u zelf.

Gaas zorgt ervoor dat kleine dieren achter uw hekwerk blijven. Neem contact op over uw mogelijkheden. Wij adviseren u graag over de best passende omheining voor uw dieren.

Hekwerk laten plaatsen?

Het plaatsen van een hekwerk gaat niet vanzelf. Specialistisch gereedschap, kennis en ervaring met hekwerken zorgen ervoor dat wij uw omheining snel en vakkundig plaatsen. Wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn? Neem dan contact op voor het plaatsen van hekwerk.


 

 


Download