Rijbakken en roundpens voor de paardensporter


Rijbak omheining

Met een rijbak omheining van Poda zorgt u voor grote veiligheid van paard en ruiter. Bij Poda hebben we meer dan 45 jaar ervaring met de montage van omheiningen rondom rijbakken. Daardoor kunnen wij professioneel advies geven over de keuze van materialen, afmetingen en de plaatsing van hekken of poorten.

Een rijbak met kwaliteit

Een permanente rijbak is meestal een kostbare zaak en daarom is het verstandig een manegeafrastering van hoge kwaliteit te kiezen, die lang meegaat. Bij Poda bieden wij 20 jaar garantie tegen rot op onze druk geïmpregneerde palen. Een lange levensduur is daarmee verzekerd. Dat is gezond verstand, vooral als u een rijbak gaat aanleggen!

Neem contact op met uw dichtstbijzijnde Poda-partner »

Roundpens

Met een roundpen creëert u een rijbak en een duidelijk begrensde ruimte waarin paard en ruiter kunnen trainen op oefeningen, longeren en de wederzijdse communicatie ontwikkelen. ‘Horsemanship’ wordt dit genoemd.

Op maat gemaakt

De diameter en de hoogte van een roundpen worden meestal aangepast aan de grootte van het paard en het trainingsdoel. Een roundpen is daardoor vaak een oplossing die speciaal op maat wordt gemaakt. Bij Poda hebben we meer dan 45 jaar ervaring met op maat gemaakte omheiningen. We kunnen u daarbij professionele montage en professioneel advies bieden voor de aanschaf van een roundpen.