Equilux, veilig electrisch paardenraster van 40mm tape


Zichtbaar schrikdraad voor paarden

Het paardenlint is de zichtbare en veilige afrastering om uw paard in de weide te houden. Het brede schriklint is vanaf grote afstand goed zichtbaar. De zichtbaarheid van het schrikdraad maakt deze afrastering uitermate geschikt voor paarden.

Hoogste kwaliteit paardenlint

Voor ons schriklint hebben wij gekozen voor Gallagher Turbo Star breedband schrikdraad. Gallagher afrasteringen staan bekend om de hoge kwaliteit. De levensduur en zekerheid zijn van doorslaggevend belang voor Poda Omheiningen. Turbo Star schriklint heeft een 40x hogere geleiding dan normale lint producten. Samen met professionele installatie verzekerd u zich van jarenlang zorgeloze bescherming van uw dieren.

Schriklint om paardenweide

Het Equilux paardenlint is een zeer geschikte afrastering voor uw paardenweide. De zichtbaarheid zorgt voor een veilig schrikdraad voor uw paarden. De uitstraling van het lint is zeer degelijk en mooi. Om wapperen van het lint tegen te gaan is het belangrijk dat het lint op professionele wijze geplaatst wordt. Equilux schriklint op een goede manier geplaatst is kiezen voor mooie uitstraling en veiligheid.

Veilige afrastering

Equilux paardenlint is een veilige schrikdraad afrastering. Een hekwerk is veilig vanwege verschillende eigenschappen. De zichtbare barrière, de fysieke barrière en de psychologische barrière. In het Equilux paardenlint worden deze eigenschappen goed gecombineerd. Het schriklint is 40mm breed en daardoor zeer goed zichtbaar. Wanneer een paard tegen het lint aan loopt krijgt het een schok. Hierdoor zal het paard de omheining niet verder inlopen. Deze schok creëert de laatste barrière. Doordat een paard weet dat hij een schok krijgt van het paardenlint, zal hij contact in de toekomst vermijden.

Poort in paardenlint

In een Equilux paardenlint afrastering kunt u kiezen voor verschillende soorten doorgangen. Alle doorgangen die wij aanbieden onderscheiden zich op functionaliteit en veiligheid. Deze aspecten schuilen in het detail! Afhankelijk van uw wensen heeft u bij Poda keuze uit:

  • Houten poorten;
  • Metalen poorten;
  • Meerdraadse doorgangset met 40mm lint;
  • Doorgangset met poortgrepen.

Kijk verder in het overzicht met mogelijke poorten.

 

Palen voor paardenlint

Voor het paardenlint zijn palen van hoge kwaliteit belangrijk. De hoekpalen en eindpalen moeten een slag dikker zijn dan de tussenpalen. U kunt kiezen voor kunststof, gewolmaniseerde, gecreosoteerde of onbehandelde palen. Elke paal heeft een eigen uitstraling en duurzaamheid. Neem contact met ons op voor meer informatie over palen voor uw afrastering.

Lintafrastering laten plaatsen

Een lintafrastering plaatsen is specialisten werk. Bij Poda Omheiningen houden wij ons dagelijks bezig met het plaatsen van hekwerken. Het plaatsen van schriklint is één van onze specialisaties. Wanneer u een lange levensduur en een goede werking wilt kiest u zeker voor Poda. Neem contact op voor uw mogelijkheden om een lintafrastering te laten plaatsen.

Wat kost een lintafrastering

De prijs van een Equilux paardenlint afrastering wordt beïnvloed door vele factoren. Het begint met uw wensen. Wilt u vier linten onder elkaar of toch drie? Wat voor poorten wilt u in de omheining? Welke afrasteringspalen wilt u?

Dan zijn er nog de omgevingsfactoren. Hoe is de grond? Wat zit er in de grond aan leidingen en buizen. Staat de afrastering in het bos of aan zee?

Kortom zeer veel mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op voor advies en kosten van uw omheining.

Alternatief voor paardenlint

Is Equilux paardenlint niet de oplossing die u zoekt? Kijkt u dan eens naar de andere schrikdraad oplossingen van Poda Omheiningen:

  • Hippolux schrikdraad;
  • Insultimber schrikdraad afrastering;
  • Schrikdraad afrastering;

 

Download